2 Ayım var ne yapabilirim..

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ❤ѕcαяуηιgнтмαяє™❤TR3 tarafından 15 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba uzun zamandır oynuyorum ancak şu aralar sınava çalışmam gerektiği için 2 ay boyunca hafta için sadece ara sıra kutu ve pala toplayıp spaceball e katılıp haftada 2 kappa açmaya bakıcam hafta sonuda x2 de kapı yapmaya düşündüm o kadar sizce mantıklı mı ?
    şuan gemimin özellikleri ;
    10 iris, 25 LF4, full bo2 hız, pet full, 10 havoc cerrah hariç tüm gemiler var ancak HERCULES full değil gerekli diroit tasarımları var halka hariç.
    36 argeyim, 37. oluyor kutu toplama argesiydi ancak 2 ay sonra savaşa çeviricem.
    Haftada 2 kappa + bazen 1 hades yapabilecek kadar GG kasabiliyorum.
    Şuanda 1.7 milyon uri var ara sıra x4-x3 günleri çekiyorum kapılardan vs. gelenlerde oluyor, katlayıcıda alıcam 2 ay içinde 3 milyon falan yapmaya çalışıcam belki geçerde. İndirim avantaj + öbür indirimler olmadan harcamayı düşünmüyorum.
    Gemide diroitler 10 sv başka hiç geliştirme yok.
    Sizce şuan ne yapmalıyım böyle devam edip hercules mi fulleyeyim LF4 lerde bi 15 tane falan eksik şuan + geliştirmem yok nasıl devam etmeliyim uriyi neye harcamalıyım.
    Birde bazı dedikodular dönüyor işte yeni kalkan gelebilir bu lf4 ler falan çöp olabilir arge sistemi kalkıcak falan diye o yüzden boşa gidicek diyede şüphe ediyorum biraz.
    Yardımcı olucak dostlar varsa buyursunlar konuya şimdiden teşekkür ederim :)

2. Lion

Lion Guest

Merhaba,

Kappa ve hades çok mantıklı.Herküllerinizi tamamlayana kadar acele etmeden haftada 2 kapı ideal karar.

2 haftada bir genelde Cuma günleri gelen geliştirme indiriminde biraz biraz geliştirme de yapabilirsiniz.

Bo3 hakkında henüz bir bilgi iletilmedi yakın zamanda olacağını sanmıyorum.

Arkadaşlarımızda fikirlerini sunsunlar,bol şans dileriz.

İyi Forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Nisan 2017
  3. Kardeşim full kappa yapmanı tavsiye ederim. Hem hercules açısından, hem de lf-4 açısından.

Roketatar ve İrislerini geliştirmediysen geliştir. Ardından kalkanlarını geliştir. Uridiumun kalırsa lf-4'leri geliştirmeye başla. Geliştirmelerini Cuma akşamları yaparsan 1 saatliğine %25 indirim oluyor.

Ya da arge yapabilirsin. İnternette bir sürü dizilim bulabilirsin veya kendine göre diz.

BO-3'ün gelmesi ve argenin kalkması hakkında bir bilgi yayınlanmadı yani boşa gitmez.

4. JADEC.©

JADEC.© User

2 Ayın varsa otur dersine çalış derim, arkadaşlarınla gez vakit geçir derim. Bir daha gelmiyor gençlik :)

5. Bu geliştirme indirimi 1 saat mi sürüyor. Arge 40 ta falan yeter diye düşündüm gerisi savaş için pek etkileyici olmayacak 2 ay içinde oda hallediliyr diye düşündüm.

Teşekkür ederim modum umarım bu cuma gelir indirim çünkü şuan %25 indirim aldım oda gelirse 50 olucak 1 saatte en azından hepsine birer geliştirme başlatırım indirim bitmeden. 1 gün boyunca olsaydı iyidi geliştirme indirimi.

Zaten şuan öyle yapıyorum ancak genede ders dinlenme araları veya tv falan izleyeceğime günde 1-2 saat bilgisayara vakit ayırıcam en azından spaceball pala ve kutu toplarım pazar günüde 2 kapı yaparım diye düşündüm :)

JADEC.© bunu beğendi.
  6. Evet geliştirme indirimi 1 saat sürüyor.
    Uridiumunun hepsini kappaya harca veya geliştirme yap.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.