2 boyutluda oyun çok kasıyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve A★R★F★B★K____55★ tarafından 29 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. S.a arkdaşlar oyunum 1 ay önce 2d seçeneğinde hiç kasmıyordu ama nedense bu aralar 2d de npcleri bile zor kesiyorum çok donma oluyor çözüm önerebilecek varmı hızlandırıcı program v.b

PC özelliklerim : [​IMG] , [​IMG]

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Mart 2016
  2. Bu konuda pek bilgim yok ama arkadaşlar tavsiyede bulunur. Hiç biri olmasa bile maxthon tarayıcısı denemeni tavsiye ederim.

3. indiriyorum deneyecem

4. 2D oynamak için bu parçalar yeterli fakat işlemci hızı düşük geldi.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Mart 2016
  5. Merhaba ,

Sistem özellikleri normalde 3D destekliyor olması lazım. Eğer oyun için Chrome kullanıyorsanız Yandex veya Maxthon gibi farklı yarayıcılar ile deneyebilirsiniz.

İyi forumlar.

6. kardeşim önceden kasmadan rahat bir biçimde oynuyor hatta video programı bile açıp video çekiyordum ama şimdi bırak video programını açmayı npc bile kesemiyorum

7. M3T4

M3T4 User

windows 10 a gectikten sonra mi basladi bu durum? oyle ise ram konusunda sikinti cekiyorsun buyuk ihtimalle.

8. Ben 1 GB ram ile win10 kullanıyorum gayet iyi. 4 GB ram ile ne gibi sorun yaşayabilir ki?

9. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Bende de benzer sorunlar vardı,şu an Maxthon kullanıyorum,gayet iyi gibi.

Kasma sorunu yaşanmıyor,fakat ayın son günlerine doğru kota dıolduğu için,internetten kaynaklanan bir yavaşlama yaşanıyor.

Keyifli Forumlar.

10. M3T4

M3T4 User

kisinin kullandigi versiyon 64 bit

11. Pek detayları bilmemde 4GB ram yeterli değil mi?

12. M3T4

M3T4 User

aslinda 4gb ram 64 bit icin tam yeterli diyebiliriz. fakat dedigim gibi belki diger bilesenlerden dolayi darbogaz olusturuyor olabilir. eger daha once windows 10 64bit kullandigi halde kasmiyordu ise problem baska yerlerde olabilir.

13. arkdaslar şuan bilgisayarım win7 dediğim gibi önceden herhangibi bir kasma yoktu ama nedense 3 4 aydır çok ciddi bir şekilde kasıyor

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.