2 Farklı Epin Aynı Anda Kullanılamıyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ••_ѕнσω_тιмє_•• tarafından 3 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bana Özel İndirim Olarak 150.000 Uridium 45TL Olarak Satışa Sunuluyordu Bende Şimdik Epin Olarak 89 + 1 TL Lik Epin Aldım Fakat 2 Epini Aynı Anda Kullanamıyorum Yardımcı Olabilirmisiniz...

2. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

tamamlayici epin almalisiniz onun yanina basli basina epinleri kullandirmiyor bendede olmustu.

3. tamamlayıcı epin derken?

4. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

bynogameden mi 2 tur sayfa var tamamlayıcı epin ler ana epinler seklinde boyle eksik kaldimi tamamlayici ekliceniz ordan

5. bana özel olarak satılan 60tl lik epin olsa ben bu 60tl epini kullanamayacagım o zaman ne kadar saçma olmuş

6. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

banada sacma gelmisti sportada yazmistim hatta ,ikiside ana epindi kalan miktari ayrica degerlendirdim.

7. epinler belli bir limit olarak degilde mesela 5 ve 5in katları olarak satılmalı ve 1-2-3-4-5 TL Tamamlayıcı epinler olarak satılmalı o zaman böyle olursa daha yararlı olur

ben başka yerden epin aldım şuan elimde 89 aldım 45 ini kullandım 44 ü kaldı o dedigin sitedede param yok başka sitede param var elimde patladı şimdi epin :/

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Ocak 2016
  8. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

siz ayri saglaayicilardan aldiniz demek oda kabul olmuyor ,dedigim sekildede olmuyor dogru.aldiginiz siteden istek yapin 1 tl lik.belki on odemesiz verirler.

9. aynı siteden 89 + 1 tl epin olarak aldım 2 side kullanılamıyor ve tamamlayıcı epinde satmıyolar

senin 1tl lik paran varsa 1 tl lik tamamlayıcı epin atabilirmisin çok lazım :/ yoksa elimde durcak epin bu hafta kullanmam lazım sana hafta içi atarım tamamlayıcı pin 1 tl lik

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Ocak 2016
  10. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

canli gorusme yapin belki 44 + 1 yerine degistirir 45 yapar bizim site o yuzden iyi kolay glsin....(kabul olmazki yine ayri site cunku)

11. ama tamamlayıcı epin

12. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

ayrı sitelerden kabul edilmiyor aynı site olucak kac epin olcaksa cok tecrube ettim sonunda bynogmede karar kldim.

13. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Farklı firmalardan aldığınız iki E - Pin ' i birleştiremezsiniz.

Elinizde kalan E - Pin ile Şuan Aldığınız E - Pin farklı firmalar ait ise birleştiremezsiniz

Yardımcı olabileceğimiz başka bir konu ?

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.