2 Farklı protokol

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Nurißerk tarafından 17 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Nurißerk

Nurißerk User

İyi Günler 2 protokol arasında kararsız kaldım.biri Kombo Gemi Tamir Modülü Seviye 3 dieri ise Kombo Koruma Modu Seviye 3 ... İlk modül 5 saniyede toplam 125k dp veriyor bu açık ama savunma şansı %85 diyor. Burdaki savunma şansı nedir ? Bigl verebilir misiniz ? İkinci modülde ise bilinen koruma moduun insta kalnanıyla birleştirir yazıyor.Burdan anladııım bu modülde pet koruma modülündeki gibi sıkıyor ancak işin içinde birde insta var. Ve bu modülde de savunma şansı %85 diyor. Burdaki savunma şansı %85 nedir ? Bu modülün insta özelliği hakkında bilgi verebilir misiniz ?

Sizden ricam dükkandaki bilgileri buraya yazmayın ve ayrıca forumdaki pet konusu için link vermeyin zira orada bu konu hakkında bilgi yok. Şimdiden teşekkürler

2. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Merhaba;

İlk modülde bahsedildiği gibi 5 saniyede saniye başına 25k can basıyor. Savunma oranıyla pek ilgisi yok.(savaşırken kullanamazsınız).İkinci modül de koruma şansı dediği olay insta attığınız zaman 2-3 saniye için %100 koruma sağlıyor yeni size gelen lazer hasarı engellenmiş oluyor. Bu modülde ise yine 2-3 saniye için ancak %100 yerine %85 koruyor.Yani tam olarak insta değil ama onun gibi koruma sağlıyor.

Keyifli forumlar

3. Nurißerk

Nurißerk User

Anladım ama şunu tekrar sormak istiyorum, 1. modülü savaş sırasında kullanamıyor muyum ? Sanki jackpot da video izlerken adam kullandı gibi görmüştüm

---- GÜNCEL ----

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Haziran 2014
  4. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Hasar aldığınızda veya hasar verdiğinizde kullanamazsınız.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.