2 Günde 1 Zeta

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve LastShot12345 tarafından 7 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlalr hafta içleri 8 saat,hafta sonları 2 saat online ım.Hafta içinin 5 saati falan sıkılmadan kutu topluyorum arada başka şeyler yapıyorum ve 5 saatte; 50 k uridium+300 gg kasıyorum,,benim amacım hemen havocları fullemek şimdiye kadar 9 zeta yaptım 5 havoc geldi indirim+vip var 1 zeta 2000 de açılıyor benim için.Sorum ise Zetadan gelen 50k uri 700gg yapıyor sizce bunu da basıyımmmı?9-10 havocc olduktan sonra uri biriktirmeye devam edecğim şuan için eksik havoc-herküles var ,, lf4 fena değil 18 tane var birde Zeus lazım apisim var aegis ile oynayan biriyim.Bu şekilde..Sizce zetadan gelen urileri de basıyım mı? Basarsam 1.5 günde açabiliyorum hatta biraz daha kısa bile olabilir.Haftada 4-5 zeta olabilir.

bugrahansezgin bunu beğendi.
  2. Uridium konusunda sıkıntı yaşamıyor gibi gözüküyorsunuz, havoclarınızı fulledikten sonra sadece kutudan gelen ggleri basarak, kappa, epilson yapabilirsiniz ki bu da hem lf-4 hem hercules diroidlerinizi fullemenize yardımcı olur ayriyetten kapıdan gelen urileri biriktirip kutu açabilirisiniz. Ben olsam böyle yapardım.

LastShot12345 bunu beğendi.
  3. Bence yapmalisin ve zetada sanslisin.9da5 gayet iyi

LastShot12345 bunu beğendi.
  4. En iyisi varımı yoğumu basmak olacak ... Zaten 20 gün sonra bi daha aaz girmeye başlıcam ..Herşeyi basıyım en iyisi teşekkürler Konu Kiltileenebilir.

5. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.