Bug / Oyun hatasi 2. hangar ile ilgi yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve jdmpower tarafından 8 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. jdmpower

jdmpower User

2. hangarı aldım . aegis aldım güzel herşeyini yerleştirdim. 1. hangardaki eşyları çıkardım.
    ama Ekstarada ki ürünleri 2. hangarad ki ekstraya yerleştirir ken hata veriyor? acaba oyunla ilgili yoksa benle mi ilgili

2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar

Hangar > Ekipman kısmındayken her iki konfigürasyona geçip " Güncel kofigürasyonu sil " butonu ile her iki taraftaki malzemeleri çıkartın.

Daha sonra en baştan Hangar > Ekipman bölümüne girip malzemeleri en baştan yerleştirin.

İyi Forumlar

3. jdmpower

jdmpower User

aynı hatayı 2. konfide veriyor. şuan 1. olduda. 2. de hata veriyor. bide bitane boş kalıyor oraya birşey yerleştiremiyorm

4. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Lütfen çerezlerinizi temizleyiniz şuanda aldığınız hata çerezlerden dolayı kaynaklanıyor.

İyi Forumlar

5. mrb kolay ben cerzlerimi silmek isityorum nasıl silebilirim bi söylermsiniz yada görsel olarak tşkler iyi calışmalar

6. öncelikle tarayıcınızın ''AYARLAR'' bölümüne giriniz.

daha sonra açılan yeni sekmede resimde altı çizili yere tıklayın.

açılan ekranda resimde aynı olacak şekilde yerleri işaretleyin ve sonrada tarama verilerini temizle değin.

NOT:google chrome için'dir.

7. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Çerez temizlemek için buradan ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

İyi Forumlar

8. mrb kolay gelsin ya bana hangar ile ilgili bilgire gösteren bir link atabilirmsiniz 2 . hangrı almayı düşünüyorumda tşkler saolun

9. Merhaba ,

Hangar Genişletmesi

İlgili konu yardımcı olacaktır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.