2. Hangar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ***LQRD*** tarafından 7 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ***LQRD***

***LQRD*** User

arkadaşlar bn golıaht kullanıyordum suandan ıtıbaren 2. hangarıma aegıs aldım golıahttakı kullandgım malzemelerı lf4 kalkan vb.. şeyleri aegıse yerleştırmek ıstyrm ama envaanterde gozukmuyor nasıl yapabılırım yardımcı olursanız sevınırım.?

2. titans___

titans___ User

0 golıathda takılıysa gözükmez

3. ***LQRD***

***LQRD*** User

aegıse taktım dıyelım lf4 lerı golıye gecmek için aegısten tekrar cıkartıp golıahtamı takmam gerekıyor boyleyse işkence gibi.:)

4. Drowhake

Drowhake User

Ben bunu bilmiyordum ...

Öğrenmiş oldum evet işkence gibi ama mantıklı sonuçta 2 araban var 2 garaj 2 sinede aynı anda aynı eşyalar koyamazsın.Ama config değiştirirken arabanın içindeki eşyaların yerini değiştirebilirsin.GG WP.

5. KELKİTLİ

KELKİTLİ User

Drowhake kardeş neresi mantıklı sonuç olarak 2 hangarıda aynı anda kullanamadıgına göre bence zaman kaybı ...

6. Merhaba ;

Malzeme aktarimi yapmalisiniz. Ayni malzemeleri iki gemide birden kullanamazsiniz. Eger ki sürekli çıkar-tak islemi yapmak istemiyorsaniz ayni malzemeleri tekrardan alabilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 May 2014
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.