2 hesap ile oynama

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 55hunter55 tarafından 18 Eylül 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 55hunter55

55hunter55 User

bir arkadaş da gördüm 2 hesabı var birbirlerine benzer isimde 2. hesaba citadel almış skylabı geliştirip citadele seprom yolluyor fakat citadel de kalkan yok sepromlar gelince citadel olan hesabı npc lere patlatıyor asıl hesabı ile citadel den düşen çöpü topluyor bu hile ye giriyor mu acaba birde patlayınca gemiden ne kadar madde düşüyor ben düşmüyor sanıyordum bir oranı var mı acaba patlayınca üstündenki hammaddelerin % kaçı düşüyor

2. Olayı bilmiyorum ama ölünce %20si düşüyor hammaddelerin.

55hunter55 bunu beğendi.
  3. Merhabalar

oyuncu profillerini alarak Support'a ticket açarsanız hesaplar üzerinde incelemeler yapılabilir. Hesaplar aynı IPden giriş yaparak birbirine saldırıyor ise pushing kuralları gereği iki hesapta ceza alacaktır.

55hunter55 bunu beğendi.
  4. 55hunter55

55hunter55 User

sürekli yapıyor mu bilmiyorum ben şansa yanından geçerken gördüm isimleri aynı citadel patladı sonra diğer hesabıyla gidip ham maddeyi aldı, aldığı ham maddenin seprom olduğunu kesin bilmiyorum yukarıda o kısmı atladım bir başkasına anlattım o seprom yollayıp yapmıştır kesin dedi diğer ham madde ye ihtiyacı yoktur yüksek lvl adamın dedi..

5. Lion

Lion Guest

Merhaba,

@BP_KUZEY Admin'im dediği gibi oyuncu profilini tespit edip supporta ticket atınız gerekli incelemeler yapılır.

İyi Forumlar.

55hunter55 bunu beğendi.
  6. 55hunter55

55hunter55 User

yapılırken ekranın foto sunu alsam iş yapar mı acaba

7. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Fotoğraf almanıza gerek yok.Oyuncuların incelenmesi, kim olduklarının bulunması için profil linklerini alıp göndermeniz yeterlidir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.