2 iris daha kurban gitti

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ву¢αяιzмα tarafından 23 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Abicim sakin olmaya çalışıyoruz ama izin vermiyorsunuz. Şimdi ben bundan önce oyun hatası port atlama sorunu diye 8 irisimi kaybettim. Supporta başvurdum sadece diroidler hakknda geniş bilgi diye bir sayfaya yönlendirdi. Sonuçta olan 8 irise oldu ve yaklaşık 500 bin uridiumum boşa gitmiş oldu. Şimdi ise oyuna başla dedim fakat başladıktan sonra harita gelmedi, yaratıklar gözükmedi, düşmanları göremedim, ayrıca oyunun çok kastığından dolayı hareket bile edemedim ve adam gelip 2 irisimi daha patlattı. söyler misiniz bana bu oyun sadece para yemek için mi var. sabah cmye diyorum ki şu adam özelden küfrediyor cm bana 2 saat ban atıyor. ne biçim adalet bu şimdi. Valla kusura bakmayın da bu oyun sadece para yemeyi biliyor. eşşek gibi haftalık 50 lira uri atıyoz, keriz muamelesi görüp urileri patlayan irislere yatırıyoz. Hakkımı helal etmiyorum arkadaşım

2. her gün oyuna girmeden önce irislere bakıp tamir et o zaman , bu senin sorumsuzlugun bence

3. valla kardeşim oyun yarım saat donmasa pek ala kaçarım. zaten bütün hasarı oyun hatalarından yiyorum. son patlama da cabası oluyor

Bilgisayar da asus 8gb ram 4 gb ekran kartı ddr3 işlemci. internet hızı da 15.3- 16.3 mpbs arası. burda tamir et desekte yarım saat donuyor bi bakıyom çoktan tekrar patlamışım

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Haziran 2014
  4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Gerçekten bütün samimiyetimle bir oyuncu olarak üzüldüm keşke diye bir söz olmasa ama maalesef söylemektende insan kendini alamıyor her ne kadar oyun kaynaklı gibi görünsede maalesef internet akışıda çok etkilemekte bir oyuncu olarak ben her daim %50 lerde otomatik tamir cpu takılı olsada tamir ederim dediğiniz gibi kolay bir emek ile elde edilmiş bir şey değil bu yüzden üzülmemek eldede değil biz burda oyuncu arkadaşlarımıza her daim kontrol edilmesi gerektiğini söylüyoruz keşke sizde %70 lerde 80 lerde bakmasanız ama yapılabilecekte çok fazla birşey yok her zaman insanın aklında olması gereken bir şey olsada ben bile bazen unutabiliyorum normal birşey insanın aklında 40 tane sorun irisler çoğu zaman akla gelemeyebiliyor oyunu para kaynaklı olarak görüyoruz evet haklısınız ama online hangi oyun para kaynaklı değil maalesef iyi şeyler para ile oluyor yada çok fazla emek ile size bu konuda ne tavsiye edebileceğimi inanın bilmiyorum supporttan cevap almışsınız geçmiş olsun ben de zamanında 3 iris kaybettim ama yılmadım sonuçta bu oyunu oynuyorum zaman ile yeniden aldım ve geliştirmesini bile yaptım ve şimdi her girişimde her zaman hasarlarına bakarım maalesef bir şeyler kaybedilince daha değerli oluyor ben sizin yılmanız dan yana değilim heleki zevk aldığınız bir şeyi bırakmanız dan da keyif alarak oynamalısınız ben uzun zamandır hep bu şekilde oynuyorum.

5. İlgilerin için teşekkürler cm kardeşim. Ne yapalım mecbur göğüs gerecez :) sen böyle konuştuktan sonra irislerin önemi kalmadı saolasın dostum :)

Nefes bunu beğendi.
  6. Nefes

Nefes User

Merhaba

İnanın şu oyunda kaybedilen emeklere çok üzülüyorum başıma gelmese bu kadar anlayamazdım yaşayan bilir diye boşuna dememişler kolay gelsin umarım bundan sonra daha dikkatli olursunuz yeniden geçmiş olsun.

-.QueenElizabeth.- bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.