2 Kat Kullanıcı 2 Kat Eğlence

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve iEmre tarafından 25 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Türkiye serverlarının birleştirilmesine ne dersiniz ?

1. Evet . Oyuncu sayısına ve oyuna katkısı olur.

48,7%
  2. Hayır. Serverda yerim gayet iyi neden keyfimi bozayım.

17,9%
  3. Evet Ama Biraz Daha Gelişmeli

10,3%
  4. Hayır. Gereksiz

23,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. StorMHawsK

StorMHawsK User

Şahsi görüşüm; ''DarkOrbit'' kesinlikle sunucuları kapatır yanlız sunucuları genede birleştirmez benim fikrim uzun süredir de böyledir.
    (Güzel konu ama kilit gerekli çünkü olmaz...)

2. iEmre

iEmre User

Kardeş Darkorbit onu yapmaz bunu yapmaz meselesi değil bu darkorbit'e kalsa bizden para almaktan baska bir şey yapmaz ama birleştirme yeterince oy alır ve iletilirse darkorbit de bi çözüm yolu bulup geri cevap verir.

3. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Hiç bir konu hakkında geri dönüş almıyoruz sadece iletiyoruz ve sorgulama gibi bir şansımızda yok.

İyi forumlar

4. StorMHawsK

StorMHawsK User

Uğraşın bir şeylerle deneyin, yap yada yapma deneme diye bir şey yok aslında. Yapın ama darkorbit buna onay vermez :)

5. emin2020

emin2020 User

Helal kardeşim

6. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

yigilma olur,klan savasi artar ,haritalar kasar az cok serverlarda millet birbirini taniyor ote turlu karmasa olur ...

7. iEmre

iEmre User

En azından herkes bir taraf seçer ve birbirine destek olur en azından tek bir grup olmaz birden fazla olur ve savaş artar zaten amacımız savaş artması ve kullanıcı fazla olması tabiki bir karmaşa olur belirli bir zaman ben aksama kadar kesildigim halde darkorbit oynayan biriydim buna rağmen ugrasıp server 1. sini kestim ve 1 yıl savas actım savastım :) iste o zaman ben darkorbit oynuyordum.
    Şimdi 8 irisli gemiyi kessem ne kesmesem ne karşılık mı verebiliyor ? Versede bi heycanı yok zaten...

8. +1 fayda görürüz giderim farklı kişileri keserim hep aynı kişiler sıkıldım :)

9. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Fikir için teşekkür ederim ama her serverdaki rütbe ve sıralama oynayan arkadaşlar için bu kötü olur. Örneğin sıralamadaki arkadaşları göz önüne alalım Türkiye 2 serverındaki 1. sıradaki arkadaşın puanı Türkiye 1 serverında 2 veya 3 sıraya denk geldiğini farz edelim bu arkadaşın sizce oyuna tekrardan ısınması mümkün mü?

Keyifli Forumlar

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  10. iEmre

iEmre User

Hep düşünce tarzınız bu zaten bu oyunu 1 kişi oynuyor değilmi ?.

11. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

ilk olarak ben konuya ön yargıyla bakmadım ama sen kendini sıralama oynayan yada rütbe için oynayanların yerine koy ve ondan sonra benim yazdığım mesajı değerlendir ben burda tartışmaya çalışmıyorum ama tartışmaya uzatırsanız konuyu kilitlemek zorundayım ben sana fikrimi sunuyorum oyuncu olarak

12. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Herkesin fikrine saygı duymak zorundasınız.Bu konudada uyarımı yapmış bulunuyorum.Tekrarlıyorum bir fikri veya fikre yapılan yorumu beğenmemiş olabilirsiniz.Ancak saygı duymak zorundayız hepimiz.

Eğer olurki size hakaret eden bir yorum varsa bizlere bildirin gerekeni yapalım.

İyi forumlar

13. Nezamandır bu yorumu yapmayı düşünüyordum her seferinde boş ver şimdi değil boş ver bişey olmaz deyip deyip geçindirdim ama artık burama kadar geldi şimdi siz gördüğüm kadarıyla serverlerin birleşmesini istemiyorsunuz hem andromedia mod hemde karanlık mod hemde diğer üyeler diyosunuzki ya sıralama oynayan adam ne olucak ? ya rütbesi yüksek olan biri ne yapıcak ???? peki ben şunu diyim bu oyunda herşey rütbe ve sıralamamıdır ? tamam ozaman madem okadar sıralama rütbe meraklısınız gelin iskandinavya 2 serverinde oynayın günde 10 kişi online artık günde 10 kişi online olan serverde general olsanız ne olucak sıralamada 1.ci olsanız ne olucak ???. evet bunun cevabını bekliyorum hergün darkorbitte oyuncu sayısı git gide azalıyor eskiden günlük online sayısı 9000 bini gören serverler şimdi en yoğun saatte 1000 i zor görüyor buda en yoğun en kalabalık sw global avrupa 1 için tabiki diğer serverleri katmıyorum bile evet oyunda oyuncu düşüklüğünün bukadar az olduğu belliyken nasıl oluyorda hala rütbe ve sıralama diyorsunuz aklım hayalim almıyor açıkcası düşünceye saygılı olun diyorsunuz ama ortada bi düşünce olduğunu görmüyorum okadar kapı yapın okadar tp kasın general olun 3 yıl sonra oyuncu sayısı günde 50 kişiye düşkükten sonra oyunu canavarlarla ve tek başınıza oynamanız yeterince zevkli olur sanırım... :)

neyse diceklerim bukadar yine anladığınızı sanmıyorum ama olsun tabi en önemli şey rütbe ve sıralama....

azrail_melek_oğlu_ bunu beğendi.
  14. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Arkadaşlar gördüğüm kadarıyla bu konu tartışmaya yönelmek üzere bu konu takibe alınmıştır eğer ki tartışmaya açık şekilde mesajlar yazılırsa veya tartışma çıkarmaya çalışırsanız konuyu kilitleyip gereken incelemeleri yaptıktan sonra cezai işlem gerektiren mesajlara ceza verilecektir itinayla duyrulur.

Keyifli Forumlar

15. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Bence olumsuz zaten serverlerde yeterince üye olduğunu düşünüyorum.

Keyifli Forumlar.

16. kaansakal

kaansakal User

Hocam siz gelin bi İskandinavya 1 server ına acırsınız bize :)
    Yav bi serverda spaceballdan başka etkinliğe katılan olmaz mı :)

17. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Tr serverlerinin yeterince dolu olduğunu düşünüyorum haklısınız bazı server'larda fazla yoğunluk bulunmamakta.

Keyifli Forumlar.

18. Prophecy

Prophecy User

Ben tamamen bu konuya karşıyım eğer biri beni uzun yıllar oynadığım alıştığım serverden ederse oyunu bırakırım . Oyum olumsuz

19. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bence birleştirilmemeli oyun bu haliyle bile çok kasabiliyor birleştirilince düşünemiyorum bile her sunucunun ayrı olarak kalması oyun dengeleri için bence gereken bir şey ama çok az oyuncusu olan bir server diğer bir sunucunun dengesini bozmayacak sayıda ise belki olabilir.

20. iEmre

iEmre User

Ben anlatamıyorm galiba şu bahsi gecen cok yoğun cok fazla kullanıcılar oyunun neresindeler bi gösterin bana ?

ÈrroR_™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.