2 Kat Kullanıcı 2 Kat Eğlence

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve iEmre tarafından 25 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Türkiye serverlarının birleştirilmesine ne dersiniz ?

1. Evet . Oyuncu sayısına ve oyuna katkısı olur.

48,7%
  2. Hayır. Serverda yerim gayet iyi neden keyfimi bozayım.

17,9%
  3. Evet Ama Biraz Daha Gelişmeli

10,3%
  4. Hayır. Gereksiz

23,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Nefes

Nefes User

Merhaba

Son cümlemi sanırım okumadınız
    ^^ çok az oyuncusu olan bir server diğer bir sunucunun dengesini bozmayacak sayıda ise belki olabilir^^
    ve sunucular birleştiğinde bir kargaşa olacağını da düşünmeden yapamıyorum bende şu servera geçmek istiyordum benim arkadaşım da burada oynuyor bende geçicem haksızlık seslerini de yoğun bir şekilde duyabiliriz ama ilk yazdığım cümleyi kıstas almayınız yorumları okumadan bir giriş yapmıştım son cümlemde görüldüğü gibi bir esneklik ve olunabilirlik vardır umarım uygun bir çerçevede yetkililer bir değerlendirme yapabilirler.

2. Prophecy

Prophecy User

Tr3 e bak kardeşim

3. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

4 xlerde kutuda + low da:)

4. Evet demiştim fakat burada bir kargaşa olur dengeyi de bozabilir neden diyeceksiniz serverlerin ram seviyesi az kalabilir cunku swler birlesince orada ki butun hesaplar butun gemiler tek yere gecicek lag sorunuda yasayabiliriz..

Prophecy bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.