2 KAT LF4 GÜNÜ

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SELAHADDİN_EYYUBİ tarafından 28 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Anasayfada 2 kat LF4 günü olduğu yazıyor ama tecrübelerime dayanarak kesin ve net konuşuyorum ki bu işte bir yanlışlık var ve merkeze iletilmesi lazım..Diğer oyuncularında görüşlerini net bir şekilde aldıktan sonra bu fikir kuvvetlendi ve şunu anladım ki LF4 yerine kutular LF3 veriyor haberiniz olsun..Tamam kutular hiç mi LF3 vermez,elbette verir ama bu kadar yoğun olduğu birgüne rastlamadım..İnanın 270 kutu açtım 10-15 arası LF3 var ama tek LF4 yok,diğer oyuncularda bu konudan muzdaripler,dediğim gibi merkeze iletilmesi lazım ve ileticek arkadaşlara şimdiden teşekkürler

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Kutudan lf4 veya başka birşey çıkması tamami ile çıkması sizin şansınıza bağlıdır.500 kutu açıp hiç lf4 alamayan tanıdıklarımda var yapabileceğimiz birşey yok.Ama başka arkadaşlarımızda bu konuda bir problem olduğunu düşünüyorlarsa buraya yazabilirler.Eğer gerçekten problem olduğunu düşünülürse merkeze iletilir.

İyi forumlar.

3. *-ADANA-*

*-ADANA-* User

500 kutuda 0 lf4 mü ? pek inanamadım modum
    40 kutuda 1 lf4 çıkarmıştım o günden beri lf4 işi bitmiştir benim. belki x3 gelirse 30bin uri çeker bugün açarım ama bugün x3 olur mu modum

4. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Bu konuda kesin bir şey söylemek zor çünkü tamamen şans işi. Geçelerde 110 kutuda 3 lf4 buldum ve hiç lf3 çıkmadı, bugün 58 kutu açtım 2 lf3 ama hiç lf4 çıkmadı şans işi yani.

5. Tam hatırlamıyorum ama lf4 günüydü galiba en fazla 30 anahtardı ard arda 2 lf4 çıktı çok şanslıydım :D ama lf4 günü benlik değil zeus gününde iyi lf4 çıkıyor 41de 2 yapmıştım :)

6. Tom_Cat

Tom_Cat User

LF4 şans işi değil,bir kaç faktöre bağlı olarak çıkıyor veya çıkmayabiliyor.Sistem sizi görmediği sürece çıkmaz.şansa bağlı uridyum ile kutu açmanızı tavsiye etmem.eksik ekipman almanız her zaman daha karlıdır.ayrıca 40 kutuda 1 lf4 iyi bence.

7. DeathKing

DeathKing User

şans deil yüzde mesela lf4 çıkma şansı yüzde 0 sa ( ki öledir ) 2 kat yüzde yine 0 :D

yusufersin bunu beğendi.
  8. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Kutulardan çıkan ekipmanların , yüzdeleri sistem tarafından otomatik olarak belirlenmiştir.

Bu oranlar hakkında bilgimiz yoktur. Ancak LF4 Günlerinde , LF4 Oranı iki katına çıkarılarak , Diğer ekipmanlardaki yüzdeler azaltılmaktadır.

LF4 Çıkmaması tamamen şansınıza bağlıdır. Başka bir Faktöre bağlı değildir yada Taktiksel bir yolu yoktur.

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.