2 kez plutus kapısı yapma.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve rustemakgul tarafından 15 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar ben dün gece plusut kapısını yaptım ve biti.
    sabah resetine son 20 dakika kala gene kapıya atladım ve plutus kapsıına girdim kapıyı biraz yaptım ve reset satine 5 dakika kala kapı beni dışarı atı ve resetten sonra kapıya gene girdim ve baştan kapıyı yaptım kapi biti.

şimdi 24 saatte 1 tane kapı yapma hakımız var diye biliyorum.
    nasıl oluyor da gece 12 den sonra kapı bir daha aktif oluyor?
    yani 24 saat içerisin de 2 tane kapı yapmış oluyorum.
    bu durum bir hata mı yoksa 24 saat te 2 tane kapı yapmak normal mi?
    çünkü ben dün gece saat 22:00 civarı kapıyı bitirdim.
    bu sabah reset gelmeden 20 dakika önce kapıya atladım ve girdi kapıya,
    yani değil 24 saat 9 saat sonra tekrar girdim kapıya.
    ve reset geldi oyuna resetten sonra gene girdim kapıya.
    muhtemelen gece 00:00 da gene kapı aktif olacak gene girebilecem
    yani 24 saate 2 defa açılıyor kapı
    resetten sonra yapılıyor ve 12 den sonra gene yapılıyor.
    bu durum normal mi gündüz kapıyı bitirip te gece 12 den sonra kapıya giren oldu mu?

2. Bende akşam saat 19 dan sonra girip kapıyı yaptım.Bu sabah 6:45 te baktım kapıya giriş var,atladım.Tam 7:30 da reset anında kapıyı bitirdim.Ödülü aldım.Resetten sonra tekrar başladığında da kapıda doğdum.Son bölüm olan boss kapısını tekrar bitirdim yine ödülü aldım.Çok bereketliydi çook.:)

3. benim demek istediğim de bu zaten.
    orda sayaç var ve 24 saate bir sayaç sıfırlanınca 1 kapı yapma hakı oluyor,
    ama sayaça göre işlemiyor şuan 24 saate tam 2 kapı yapılıyor.
    birincisi gündüz ikincisi de gece 12 den sonra yapılıyor. bir yetkili bu duruma açıklık getirsin lütfen.

sayaç ta mı sorun var yoksa bu konu düzgün bir şekil de bize aktarılmadı mı ?

4. Plutus kapısı İlk Gün 2 Kapı Nasıl yaptılar ? ? biri bunu doğru dürüst açıklarmı ben canla başla hergün 1 tane yapayım, ilk gün 2 tane yapanlar beni geçsin çıldırıcam

5. MrWho

MrWho User

Çıldırabilirsin kardeşim geçen de de konu açtın şimdi de diyorum hata sana verilen taahhütü yerine getirmezlerse söz konusu olur adamlar ne dedilerse yaptılar 14ünde getiricez getirdiler sabah sıfırlıcaz sıfırladılar kimse size kesin saat 10 da 13 de gelecek demedi söylentilere aldandınız.

6. 2 kere yapılma şöyle oluyor etkinlik saar 12'den sonra başladı,

Doğal olarak'ta bir kapı çıktı,

Ve sen kapıyı yaptıktan soınra, resetlenme saatinde 1 kapı daha çıktı,

Sonrada her resetten sonra 1 kapı yapılabilir oldu, tamamıyla, şans ve oyun hatası mı diyim bir şeyimi diyemedim öyle bir olay gelişti işte :)

7. MrWho

MrWho User

Kardeş buna hata demek mantıksızlıktır ya adamlar ne dedilerse yaptılar bide hata mı olacak. En basitinden şöyle diyim bende donmuş labirente ilk saatler girmedim millet köşeyi döndü sonra düzelttiler böyle bir durumda ilk saat giremeyen herkese Uridyum mu dağıttılar. Yok. Cidden mantıklı bir açıklaması yok şu tezi öne sürenlerin.

8. Klasik darkorbit işte ne bekliyorsunuz ki... Şimdi bu adamlar bizim önümüze geçip ödülleri alacaklar, bilsek biz de yapardık hak, hukuk nerede ? Gerçi darkorbitten bahsediyoruz.

9. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Arkadaşlar etkinlik ile ilgili herhangi bir hata söz konusu değildir. MrWho arkadaşımızın da ifade ettiği gibi etkinlik kapısı burada yapmış olduğumuz duyuru tarihinde gelmiş ve yine belirtildiği şekliyle yenilenmektedir. Bu hususta herhangi bir geri bildirimde bulunmak isterseniz burayı kullanabilirsiniz. Gerekli cevaplar verildiğinden konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Minerva bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.