2 mil uri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -emir_turker1201- tarafından 5 May 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Başlıktada gördüğünüz gibi 2 mil uriyi nasıl harcayabilirim

Gemi özellikleri

28 arge
    15lf4
    8 iris (16 level hepsi)
    1 apis
    3 havoç 1 hercul
    Gemi tasarımları full
    Skylap full
    Uçuş düzenlerinin coğu var

Pet özellikleri

2 silah yeri açık
    2 kalkan yeri açık
    2 mödül yeri açık
    Bütün protokol yerleri açık

★κøπψα$ρøƦ★ bunu beğendi.
  2. öncelikle zeta ve kappa yaparak havoc ve hercüleslerinizi tamamlayın oradan gelen yeşil ganimet kutuları ile zeus gününde kutu açın zeus dıroti 100k uri civarına düştüğünde alabilirsiniz, 2 milyon uriyle argelerinizi artırabilir lf4 lerinizi ve kalkanlarınızı geliştirebilirsiniz, tavsiyem savunma(kalkan) argelerinizi yapmadıysanız yapın yada vuruş hangisi yoksa onları tamamlayın.

★κøπψα$ρøƦ★ bunu beğendi.
  3. Lion

Lion Guest

Merhaba,

Kendi şahsi fikrimi söylüyorum kapı açabilirsiniz, ganimet kutuları alıp lf4 bulma şansınızı çoğaltabilirsiniz, full yapabilirsiniz ama bence lf4 leriniz eksik sanırım bunun için ganimet kutusu alıp lf4 lerinizi tamamlayabilirsiniz.

İyi forumlar.

4. takemyhard

takemyhard User

bence indrim çekip zeus gününde açabildiğiniz kadar kutu açın, hem zeusunuzu yaparsınız hemde eksik diğer ekipmanlarınızı ve tasarımlarınızı tamamlama şansınız olur....

5. ECEL

ECEL User

bence az sabır gösterip argeni yükseltmeden oyna. bu sene içinde argelerin kalkması konuşuluyor. boşuna yapmamış olursun.

6. Senin yerinde olsam indirim alıp x2 gününde yapabildiğim kadar kapı yapardım. 50şer anahtar veriyor her bir zeta x2 gününde. 5 zeta yapsan 250 olur + 250de günlük dosyası. Havoc full olana kadar zeta yapmalısın x2 günlerinde daha sonra zeus gününde de kutuları bedava açarsın. Tahminen 750 civarı anahtar biriktirmiş olursun zetalardan 2 haftada( 2 pazar günü yani toplam 15 kapı civarı ) Daha sonra da herculleri fullemek için x2 günleri kappaya geçebilirsin. Bence anahtar satın alma tüm uridyumu zetaya yatır. Kabaca hesap yapcak olursak 100bin uriye açılır zeta. İçinden toplam 50bine yakın uri geliyor. 50bin zarar olur ama düşündüğün zaman 50 adet anahtar 50 adet günlük dosyası vs.den dolayı daha karlı olur parayı anahtara veya argeye yatırmaktan

7. Anladıgım kadarıyla full zeta yapın diyosunuz bunun yanında %30 indirim daha alıcam oyle basıcam peki kapıdan gelicek olan uriyi dr basmalımıyım?

8. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Bence de zeta,gelen sandıkları Zeus gününde açarsınız, hem zeus tamamlanır hem lf4 v.b

Havoçlarınız da eksik olduğundan kapıdan onlarda tamamlanır.

Arge için günlük dosyasına uridium harcamayınız çünkü kapıdan gelen günlüklerde işinizi görecek.

İndirim paketi ve sadece indirimli günlerde kapıyı açarsanız çokta zarar etmezsiniz.Kapıya harcayınız diyorum bende.

Bol şans ve keyifli forumlar.

9. Havocları fulleyene kadar zeta yap uri basarak yani. Anahtar biriktir vs vs. Ama kapıları x2 gününde ve indirim alıp bas

10. Benim tavsiyem x2 günlerinde Zeta yapmak. Çekebiliyorsanız indirim pakedi çekin ve tüm gün Havoclar fullenene kadar Zeta yapın. Kalan Uridium ile indirim pakedi çekip x2 gününde Herculesler fullenene kadar Kappa yapın.

11. tamam ozaman ben full zetaya yükleniycem havocları fulleyince kappa abanıyorum

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.