Destek -2 milyar şeref ACİL!!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Xenzilous tarafından 14 Aralık 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Xenzilous

Xenzilous User

Oyuna yeni başladım ve hırsızlığın ne olduğunu bilmiyordum bulduğumu topladım 1 günde -2 milyar şeref puanı gelmiş biraz fazla değilmi acil çözülmesini istiyorum

2. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Her dost çöpünü aldığınızda ya da dost gemi kestiğinizde eksi şeref alırsınız ve bu her seferinde katlanır.

Hedef tahtası ve eksi şeref hakkında daha detaylı bilgiyi buradan inceleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. uzayl80

uzayl80 User

kendi sirketin geminsini vurusan yada cöpünü calarsan şerefin katlanarak eksiye gider bunun cözümü ise görev kulesinden görev alıp ordan şerefini yükseltebilirsin yani hem görev yaparak hemde yaratık keserek 2 sini bir arada yaparsan şeref cabucak düzelir gerci 2 milyar şeref cok değil cabucak düzelir gerci ben eksi 300 milyardan düzlemişdim şerefimi oda ayrı bi mesele:D:D

4. DR.STRANGE

DR.STRANGE User

Eğer Seni Patlatıyorlar ise çubi kesenlerin yanına kamufle ile git canı az kalınca sık şeref gelsin sana :) çarın düşükse bence bırak yeni çar aç derim :D

5. uzayl80

uzayl80 User

oyuna yeni başlamış sanırım arkadasım cubi kesmek için seviyesi yetersiz sanırım x3 x4 de siber deve morda kessin şimdilik

6. yapman gerekenler
    1. ayarlardan sana ait olmayan kargo kuutlarını göster seçeneğini kapat
    2. kendi şirketinden birini öldürme(düşman klan hariç).
    3.petini kesme
    4. yeni oyuncuysan yeni bir hesap aç ve bu kurallara uygun şekilde oyna. yeni olduğun için düzeltmeye çalışmana değmez
    5. ilerde başına tekrar gelirse şeref düzeltme görevini al ve x-2 haritasında seri şekilde streuner lordakia kes. bu şekilde -2 milyar şpyi 2 günde düzeltmişliğim var

7. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Eğer gemi , ekipman v.b şeylerde pek ilerlemediysen ( yeni başladım yazdığına göre çok gelişmediğini tahmin ediyorum. ) baştan yeni bir hesap açıp daha dikkatli kasılmaya bak. Aslında - şeref kurtarma görevi var ama - 2 milyar şeref çok uğraştırır sanırım. :)

8. uzayl80

uzayl80 User

bidaha hesap acmasına gerek yok gemisiyle zıplasun x2 ye orda lordaki kesip acık artırmadan 100 bin kredie leno alsın onla başlasun daha iyi 100 bin krediyide oyunun verdiği gemiyle rahat toplanur ufakdan skylab binalarına girsin ...
    oyuna yeni başlayan arkadasum bi zahmet foruma benim konularımı arat lenow gelismek okusun başlıgını sana yardımcı olur o bölüm okiş canumm :D:D:D;);)

9. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

İki seçeneği var zaten. Ya kurtarma görevini alacak ya da yeni hesap açacak. :)

10. uzayl80

uzayl80 User

görevlerde toplama görevleri var onları tamamlasa yine günü kurtarır arkadaş cok basit görev var kafadan bitanesinden başlasın yapmaya :D zamanıda varsa cogu basit görevleri bitirir şerefide hüseyinide düzeltir o arkadaş günlük görevlerde var onlarda basit 10 dakkada biter o görevler

11. Yeni hesap açmanız diğer arkadaşlarında dediği gibi sizin için daha iyi olucaktır.

12. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Öncelikle Cevap veren arkadaşlara Teşekkürler.

Hedef Tahtası ve Eksi Şeref S.S.S.

Konumuzu inceleyiniz.

iyi forumlar.

13. sa yıllar once aynı hataya bende düşmüştüm bir buçuk milyar eksi yemiştim gemim iyi olduöu icin yenihesap açmadım ama tam 1 ayda anca düzeldim hiç uğraşma yeni hesap aç bence

14. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Normal görevleri alamıyorsun eğer aktif görev varsa ya bitirilmesi ya da iptal edilmesi gerekiyor. Kurtarma görevi tek başına aktif olabiliyor. ;)

15. Xenzilous

Xenzilous User

Arkadaşlar verdiğiniz cevap için çok teşekkür ederim bukadar ilgileneceğinizi bilmiyordum :D baştan hesap açıcam sadece 5 tane lf3 vardı hesapta çokta önemli değil herkese tekrar teşekkür ederim :D

JUPlTER bunu beğendi.
  16. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Cevap veren arkadaşlarımız adına rica ederiz.

Size bol şans ve keyifli kasılmalar dilerim.

Gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.