2 milyon uri kappa

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GRANDMASTER tarafından 4 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba arkdaşlar 2 milyon uriyle ful kappa açsam kaç tane açılır ve tahminen kaç hercul ve lf4 gelir

2. şans işi 2 milyon uriye en az 7 tane kappa açarsın ama içineden kaç tane ehrcuels yada kaç lf4 çıkar bilemeyiz ama tahminene ben bir kapap yapmıştım 1lf4 gelmişti sana 7 kapıdan 2 hercuels 1 lf4 garanti gelir diye dğşünüyorum
    şansn avrsa daha fazla

3. 7 çok az yaw ben en az 10 sanıyorum ama sizin de yorumlarınız bekliyorum

4. vip ve indirim paketi varsa aç derim 10-12 tane açarsın şanslıysan

5. En az 10 kapı açarsın tahminimce 12-15 arası.

6. tşk ederim arkdaşlar konu kilitlenebilr

7. ben geçen 800 bin uriye vip+indirimli 10 tane açtım ama kapıdan gelen urileri geri basarak

8. 2 tane 89 tllik uri çek hem 2 hercules hedme 1500 gg alrısın üsüten sütülk bide 900bin urin olur onla 4 kapı yaparsın o kapıdan gelen uriyide bastınmı ena z 5 kapı ve 2 hercules garanti almış oluyosu nzaten

vip artı indiri mavantaj paketinin olması lazım ama ozman 10 tane açarsın olmazsa 7

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 Ekim 2014
  9. ben 130 bin uri civarına açıyom kappa kapısını %5 eksra güç. nin taktiğini biliyom her yapışımdada almışımdır güç. yi ama hercul taktiğinle yaparsan fullersin 2 milyon uriye 13 tane rahat açman lazım kapıdan gelenleride basarsan 15--16 tane yaparsın kapı..

10. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

13 tane kappa kapısı açarsınız bu sayı vip ve indirip paketine göre değişkenlik sağlar. Hercules ve lf4 için kesin bir bilgi veremiyoruz sonuçta sanş işidir.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.