2 Milyon uri ve kappa

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve superdejavu tarafından 6 May 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar , şuan 1 herkülüm var ( :( ) hedefim 2 milyon uri o zamana kadar 10 bin de enerji toplarım zaten şuan yarısına yakın yaptım. 1 ay gibi bi süre daha kasıcam ve kappa yapıcam hepsini birden bitirip kurtulmak istiyorum. indirim gününde %25 indirimle açıcam sizce tahmini kaç kapı açarım 2 milyon ve 10 bin enerjiyle , birde çift güclendirici tp şeref vs çekmeyi düşünüyorum iyi rütbe puanı kasarım gibime geliyor ne kadar kasarım sizce ? Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.

2. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Öncelikle 10 bin enerji ile 6 kappa açabilirsiniz. Kapının tanesini de (+%5 vip indirimi) 70 uridiuma açtığınızı varsayar isek, (indirimlerden bahsetmiyorum) x2 gününde kapı yapsanız, (ki mutlaka x2 gününde yapın) kappanın da hercules verme oranı %25. Yani bize hercules verecek 5 kappa lazım.Tabi şans bu işler belli olmaz ama, olur da normal seyrinde gider ise, 20 kappa gerekiyor.6 tanesini açmıştık zaten 10,000 enerji ile.Bu arada 10,000 enerji ile 6 kappa açarsak tanesini ortalama 1700 enerjiye açmış sayılırız.1700(enerji)*70(uridium)*14(kappa)=1,666,000 uridium. Tabi bu ortalama sayı.70 uridium değil de, indirim gününde 55 uridiuma da açabilirsiniz.1700 enerjiye değil de daha az/fazla enerjiye de açabilirsiniz. 20 kapı gerekmeyebilir vs. Ama 1,666,000 uridiumunuz gidecek ortalama. Bir kappa içindeki yaratıklar dahil, yaklaşık 30,000 uridium verir. 30,000*20(kappa)=600,000 uridium kazancınız olacak. Yani ortalama 1,000,000 uridium civarına 10 hercules olabilirsiniz, hayırlı olsun.

İyi forumlar.

*LİON*[TET] bunu beğendi.
  3. hinthorozu

hinthorozu User

25 kapı yaptım 6 herkul ancak alabıldım

4. Modum bu güzel açıklayıcı yorumunuz için sizlere çok çok teşekkür ederim.
    Sende baya bi şanssızmışsın :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.