2.oyun hesabı açıp oynamak yasal mı?

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve Progamer113 tarafından 2 Şubat 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba iyi forumlar tr5 serverında tek hesabım var içinci hesabı farklı şirkette oluştursam aynı pcden diğer hesabı oynasam herhangi bir yasaklanma olur mu bu konu hakkında bilgi alabilir miyim ?

2. ateistkeci

ateistkeci User

Bildiğim kadarıyla sorun olmuyor birbirleriyle etkileşime girmedikleri sürece yani bir geminden öbürünü kestiğin fark edilirse iki geminde banlanır

Progamer113 bunu beğendi.
  3. Aethra

Aethra Guest

Merhaba,
    Oyun içerisinde ise birbiriyle etkileşimde bulunmadığı müddetçe ikiden fazla hesaba sahip olmanız/hesapları kasmanız sorun teşkil etmiyor fakat forum içerisinde yan hesap kullanımı maalesef yasak.

İyi Forumlar.

4. bir şey daha sorcam mesela bir klan oluşturdum diğer hesabım farklı bir şirkette buna kredi gönderebilir miyim ?

onu kastetmedim :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Şubat 2023
  5. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Çoklu hesap açılabiliyor fakat diğer hesap veya hesaplar ile bir birine avantaj sağlamak vs yasaktır. Yani bir hesapla diğerlerini imha etmek veya npc imha etmek vs yasak.
    Klan konusuna gelirsek bildiğim kadarıyla bir yasağı yok. Bahsettiğin olayı yapan çok var diye biliyorum.

Aethra bunu beğendi.
  6. Aethra

Aethra Guest

Merhaba,
    Gerekli cevaplar verildiğinden konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar dilerim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.

Sayfayı Paylaş