Öneri 2. ŞİFRE SİSTEMİ) Hesap Boşaltılmalarına Son ( 2. Şifre Sistemi )

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve √ΛS•¤°»SPΛCΞ«°¤•√ΛS tarafından 30 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

2. ŞİFRE SİSTEMİ GETİRİLSİN Mİ?

1. EVET

71,4%
  2. HAYIR

28,6%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 2-3 Defa hesabı boşaltılan biri olarak artık gerçekten bu konuda bir şeyler yapılmalı.
    internet kafede, ortak kullanılan pclerde, ve benzeri şekillerden hesaba ulaşan şahıslar hesapları çalamadıkları için bi tür karaktersizlik yaparak hesapta ne var ne yok satarak hesap sahibini mağdur ediyor, o yüzden hesabımıza kullanıcı adı ve şifremizle giriş yaptıktan sonra hesapta yapılacak herhangi bir değişiklikte 2. şifre istenilmeli. Uridium / Credits harcamalarında gemi değiştirmelerinde / düzenlemelerinde aynı şekilde istenilmeli kısacası kötü niyetle yapılarak hesap sahibini mağdur edebilecek her harekette 2.şifre istenilmeli.
    Bu konuda umarım artık gerekeni yaparsınız.

2. Lion

Lion Guest

Merhaba,

Hesabınıza ulaşılmaması için şifrenizi karışık şifrelerle oluşturun, internet cafede giriyorsanız hesabınıza işleminiz bittikten sonra tarayıcının bütün ayarlarını sıfırlamanızı öneriyorum size, hesabınızla ilgili yapılmasını istediğinizide lütfen support'a bildiriniz.

İyi Forumlar.

3. 1- Ben sadece bunu kendim için istemiyorum
    2- Ne olursa olsun bence 2. şifrenin getirilmesi lazım hangi oyuna bakarsanız bakın bir çoğunda 2.şifre mevcuttur, her halükarda bu hesapların güvenliğini arttıracaktır.

4. Lion

Lion Guest

Merhaba,

Bu durumu rapor edeceğim lütfen sizde yaşadığınız sıkıntıyı supporta bildiriniz.

İyi Forumlar.

5. Bence, hangara şifre getirilsin. 3 defa yanlış girilen şifrede geminin ana şifresi otomatik olarak değiştirilsin. Ve geminin kayıtlı olduğu e-postaya yeni şifre bildirilsin...

6. sadece hangar olursa tam işlevli olmaz, diyelim yüklü bir miktarda uridium var ve harcama yaparken şifre istemezse o kadar uriyi ziyan ederler.

Hesabımı nasıl koruyacağımı gayet iyi biliyorum, lakin internet ortamında hiçbirşey %100 güvenli/güvende değildir. bunu bilmeyecek kadar cahil olmalısın.

Gelelim gizli sekme özelliğine, istediğin kadar gizli sekmede aç oyunu internet kafede iken farkına varmadan süren bittimi gizli sekmeyi bırak hiçbirşey kapanmaz olduğu gibi açık kalır ve ardından pcye oturan kişi hesabı istediği gibi kontrol edebilir. bu internet kafede oynayanlar için sıkıntı oluşturur, şahsen ben bile birkaç kere internet kafede denk geldi açtırdığım bilgisayarlarda çeşit çeşit hesapları açık gördüm benim yerime bir başkası olsaydı belki o hesaplarda boşaltılırdı.
    yani demem o ki 2. şifre şart

Güncel

GÜNCEL

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 May 2017
  7. kardeşim yıl olmuş 2017 hala süre bitince herşey açık kalıyor diyorsun. süre bitmeden kontrol et herşeyini kapa o zaman. yada süren mi bitti. Kasada üstünde reset yazan bir buton var. kafe pcleri zaten deepfreeze yüklü oluyor resetten sonra sıfırlanıyor herşey. Herşey sizde bitiyor. Çok şükür yıllardır oynayan biri olarak internet kafelerde çeşitli yerlerde oyunu açmama rağmen hiç gemim boşaltılmadı.

8. Birader konuyu amacından saptırmayın.
    Ben kendim için demiyorum bu internet kafe olayını olaki yaş olarak küçükler pek bişey bilmeyenler için diyorum ben.
    Kendim içinde internet kafede hesabın güvenliğini nasıl alıcağımı gayet iyi biliyorum olayı bana getirip durmayın.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.