2 Sorum Var?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [-ASLANBEY-] tarafından 15 Haziran 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba;
    1.Soru: tasarımlarda satılan sayborg aldığımda kullanabilir miyim yoksa illaki bi sayborg gemiye sahip olmak mı lazım?

2.Soru: Düşmanı donduran roket alacam ama yok cephane satış kısmında göremedim en hızlı şekilde nasıl alabilirim. Dükkana gelmesini mi bekleyecem?

2. StorMHawkS

StorMHawkS User

Tasarım sadece gemiyi dönüştürür Gemi olması şart tasarım sadece şekil yani kullanamazsın.
    soru 2 için beklemen gerek soğuk dalga etkinliğini

3. Merhaba,

Birinci sorunuzun cevabı , sizin hesabınızda cyborg gemisi yok ise siz tasarımlarınızı kullanamazsınız.

İkinci sorunuzun cevabıda buz roketi yani sizin deyiminizle dondurucu roket soğuk dalga etkinliğinde gelmektedir bu yüzden siz şuan satın alamazsınız.

İyi forumlar..

4. Peki bu etkinlik ne sıklıkta geliyor uzun süredir takip etmiyorum.

5. -Star-

-Star- User

Her yıl 11 Aralık veya onu takip eden haftalarda geliyor diye biliyorum.

6. Katılıyorum. 1 yıllık stok yapmayı unutmamak lazım;)

7. Hadi ya bu çok kötü oldu :eek: Cevaplar için teşekkürler değerli arkadaşlar :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.