2 yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve antonyas tarafından 7 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. antonyas

antonyas User

arkadaşlar 24 lf315i 5 lwl
    bo2 3 arge goliaht 4 iris 2lwl gövde geliş. pet petde 2lwl kami
    1lwl toplayıcı 2.hangar da 10 lf 2 1bo2 5 ao3(o ez) 12 lwlim skylb hepsi 3 lwl şimdi ben ne yapayım kapımı yapayım palya gidip yoksa ne yapıyım tr5 de vru
    dayım..

...birde 2.olarak benim pc çözünürlük800x600 darkorbit ekranı küçük gözüküyor ne yapacağım ekranda çözünürlük ayarı yok ayarlar bölümünde

2. Drowhake

Drowhake User

Merhaba @antonyas öncelikle sana önerim kristallon kesip irislerini fullemendir.Ardından tercihine göre BO2 leri fulleyebilir yada Ar-Ge yapabilirsin.

2.Sorunu bilemiyorum :(

3. 2.Sorunu ben cevaplıyım :)

Sanırım bilgisayarın netbook. Oyunun TAM EKRAN seçeneğini deneyebilirsin. Yada tarayıcının TAM EKRAN seçeneğini*

Eğer hala işe yaramıyorsa bilgisayarının çözünürlük ayarlarına bir göz at.

*Tarayıcının CHROME olması gerekmekte

Drowhake bunu beğendi.
  4. -uA|bhdR*

-uA|bhdR* User

800x600 Bu oyun için yeterli bir çözünürlük seviyesi olmayabilir. 1024x768 denemenizde fayda var.

5. antonyas

antonyas User

1024x768 de de olmuyor ekran halen küçük sığmıyor
    tam ekranda büyüyor fakat genede bazı yerler görünmüyor çözünürlük ayarlarında 800x600 ve 1024x768 (önerilir) bu secenekler var su anda 1024x768 deyim

6. 800x600'den mi değiştirdin ?

Bu arada bir resim gönderirsen daha çabuk yardımcı olabiliriz.

Print Screen tuşuna bas , Pint'e yapıştır , kaydet sonra resim yükleme sitesi ile URL sini buraya yapıştır , bakalım sorun neymiş ?

7. antonyas

antonyas User

yanlış yazmısım hep 1024x768 miş fakat yzdıklarından bir şey anlamadım sen bu işler i biliyorsun ben bilmiyorum forumumuzun photoshop çusu (photoshop u yalnış yazmıs olabilirim affet :) )

8. Hep 1024x768 miydi ?

O zaman 800x600'ü dene.

Bahsetmek istediğim şey için ; Mesajıma Nasıl Resim Eklerim adlı konuyu incele.

9. antonyas

antonyas User

biri bu 2. geliyor

bunlar eğer farkettiysen 1. de darkorbit yazısı yok 2. dede 1 2 3 tularıyla oynadığımız o slotlar yok bu görüntü 1024x768

800x600 üde denedim onda daha kötü oluyor ekran

kusanagi cvp verr

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 May 2014
  10. masaüstü ekranına sağa tıkla ekran çözünürlüğü ayarlarına gir ordan ekran çözünürlüğünü artır en sona getir bide öyle bak nasıl olduğuna

11. antonyas

antonyas User

2 seçenek var zaten 800x600 ve 1024x768 1024x768 de şu an daha yükseğide yok

12. Merhaba ,

Monitör kaç inch ? Ekran ufak anladığım kadarıyla ve bu nedenle maksimum çözünürlük 1024x768 olarak gözüküyor.

İyi forumlar.

13. antonyas

antonyas User

10 galiba tam emin deilim o civarlarda

14. Merhaba ,

Kullandığınız ekran çözünürlüğü ufak olduğu için otomatik o boyutta açılıyor. Biraz daha büyük ekranda girdiğinizde otomatik olarak ona göre genişleyecektir.

Anladığım kadarıyla minibook yada netbook gibi küçük ekranlı bilgisayardan giriyorsunuz. Eğer 19" gibi bir ekran olan bilgisayardan girdiğinizde ona göre uygun açılacaktır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.