2 Yeni Korsan Haritası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R tarafından 4 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Olsun Mu ?

1. Evet

88,3%
  2. Hayır

10,0%
  3. Evet Geliştirilebilir.

1,7%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. WolfTR

WolfTR User

Bu gerçekten harika bir fikir palladium bölgeleri koruma bölgeleri olmalıdır kesinlikle +1

2. Merhabalar;

5-3 de korumalı bölge olursa orada gemi kesme görevlerini nasıl yapacağız bu oyuncu azlığında :) .

İyi forumlar.

3. WolfTR

WolfTR User

Sayın modum ozaman arkadaşın dediği gibi yapılabilir tarafsız bölge olur birde şirketlerin kendilerine ait bölgesi olur kendilerine ait bölge korumalı olur tarafsız bölgedede isteyen istedğini yapar :)

4. 5-3 de korumalı bölge olmayacak.

yeni harita gelicek ve bu haritalarda 3 şirketin 1 er adet SKB olacak 1 adet tarafsız olacak.

5-3 e dokunulmayacak 5-3 de isteyen istediğini yapacak....

5. webce

webce User

olabilir

6. CankurT01

CankurT01 User

palladiumlar hang haritalarda var

7. _DODGE_

_DODGE_ User

Konuyu okudun mu ?

8. Güncel.

9. Prophecy

Prophecy User

Harika bir fikir bayıldım +1 :)
    Umarım olur bu konu :D

GREED bunu beğendi.
  10. saldiriya korumali pala yerlerinde dusman ve hemcins sirketde dahil sikamayacak ise cok guzel fikir

11. kolibasili

kolibasili User

Kesinlikle olması lazım herkes rahat rahat pala toplar güçlülerde tarafsız bölgeye gider senden çıkan kötü bir fikr görmedim şimdiye kadar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Haziran 2015
  12. Güncel

13. 5.3 haritasında sıkıyorlar Ordada sıkmayacaklarmı?? Bana sorsan bu haritalar yapılsın ama bu haritaların yapılmasına sebep bu olmaz

14. Asıl mesele sıkmaları değil her şirketin kendine özel palladium tarlaları olması. 1 adet de tarafsız bölge olacak orada isteyen istediğini yapacak.

ve bu falcon olayı ile oyunda ki yardım severliğin artması grup yardımlarının çoğalması amaç.

5-3 de çok fazla sıkan var evet bundan sıkılanlarda SKB ye gidip toplayacak.

15. 21 lvl görevleri gormediniz herhalde 5-3 50 vega 50 goli 50 agis fln darkorbit yapmaz bunu ama destekliyelim

16. WolfWar

WolfWar User

İhtiyaç olan bişey beynine sağlık :D Bu arada kardeşim helal olsun 1 haftada 3 tane konu açmak nedir ya :D

17. Captivity

Captivity User

Palladium için olucak yeni harita güzel olmuş ama falcon fikrini pek beğenemedim o kadar ödül veren yaratığı tr serverlarında bugunu bulup defalarca kesmeden rahat etmezler küçük battleray olabilir bu haritalardada,oyum olumlu ama geliştirilebilir :)

kolibasili bunu beğendi.
  18. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

bencede olumlu ama hem pala hem cok uri kasma bi arada olmaz zaten cilkini cikarirlar ...afk durmayi da engellicek sekilde olmali.adam kesme burda imkansiz olmali ama yaratiklarda rahat birakmamali herkes gemisinin basinda dogru duzgun kasilir +1

19. Güncelll

20. kolibasili

kolibasili User

bende güncelleyeyim konu gitmiş gerilere

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.