2 Yeni Korsan Haritası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R tarafından 4 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Olsun Mu ?

1. Evet

88,3%
  2. Hayır

10,0%
  3. Evet Geliştirilebilir.

1,7%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ne demek her zaman her yerde :)

2. Harika olmuş eline sağlık :)

3. Aliens

Aliens User

FİKRİNE BAYILDIM! Kesinlikle uygulanmalı. Ve Century Falcon kesmek zor diyenlere; burda amaç korsan kesmek değil palladium toplamak. Ve kesmesi kolay olsaydı harita amacından sapardı. Çok yerinde ve güzel olmuş. +1

Evet görevli arkadaşım. Artık yeni yaratıklar görmek bizide mutlu eder.

4. Güncell.

5. kolibasili

kolibasili User

Güncel bu arada senin ban kalkmış dodge

D-O-D-G-E-V-İ-P-E-R bunu beğendi.
  6. Güncel.

7. 5-5 için bi etkinlik olabilir etkinlik şöyle olur:
    Century Falcon lardan sadece birine gidilebilir diğerlerine gidilmez girişleri kapalı olur ilk century falcon a gidilir century falcon tam ölmek üzere ışınlanır ve oraya bi şamandıra koyar bu olunca başka century falcon bölgesi açılır böle devam eder tüm century falconlar gidene kadar hepsi şamandıraları yerleştirince tüm şamandıralardan haritanın tam ortasına ışınlar gönderirler ve orada 1 boss kucurbium belirir ve 4 century falconda orada olur(canları ve kalkanı tam olarak) bos kucurbium insta kalkanlı olcak century falconları kesmeden insta kalkan kalkmıcak bunlarıda kesince etkinlik bitcek herkese 10k uri 10m credi vb. şeler vercek.(olmazsa bunuda konuya ekle daha güzel olabilir)

5-4e orta kısıma 5-2deki istasyondan kurulabilir

Son düzenlenen: 20 Ağustos 2015
  8. Güncel

9. güncel

10. yaratık ödülleri iyide özellikleri yazmıyor yada ben göremedim.darbesi kalkanı vuruşu vs ne olacak tek kesilebilecekmi yoksa yine grubamı mahkum olacak..grupla yapılacaksa iyi fikir değil..

11. saldırı korumalı pal bölgeleri hoşuma gitmedi falconda aynı şekil oyum olumsuz -1 nedenlerine gelirsek paladium önemli bir alandır ve saldırı korumalı bölge olursa pal botları cıkacaktır bundan emiin olabilirsiniz ayrıca paladiumda gemi kesmek te ayrı bir zevk bu yüzden hoşuma gitmedi falcona gelirsek lowda neler olduğunu gördüğümüze göre bundada uyumucak gibi bişey kullanamazsın zaten darkorbit lowdaki falconu bilerek uyutmuyo oyun hatası o yüzden lowdaki uyuyup bunun uyumamasıda mantıksız olur.Birde günlük sınır koyulan haritalara da sıcak bakmıyorum yeni harita cıkıcaksa herkes istediği zaman girebilmelidir.

12. Güncell

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.