20 Epsilon 0 cerrah

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve longview10 tarafından 29 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. longview10

longview10 User

Ne diyeceğimi bilemiyorum.Şans desen bence şans değil; bence oyunun o öğeyi sana verip vermemesi ile alakalı. Artık bu kadarda olmaz ki! Cidden 3 haftadır ailem ile zaman geçirmek yerine gittim epsilon için uridium kastım, sonuç bu.Ayıp kardeşim artık.Kappa desen 9. Kappa 0 hercules.Bilmiyorum artık bu saatten sonra bu oyunun yüzüne bile bakmam.

2. [Forum içerisinde link paylaşımı yasaktır.]

Surgeon tasarımı haftasonu ödüllerinde veriliyordu doğru günde yaptığınızdan eminmisiniz ? 5 Tasarım arasından Surgeon gelmesi gerçekten çok zor ki nitekim oranlarıda düşük. Diğer tasarımlardan hiç elde ettiniz mi acaba ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Aralık 2019
  3. longview10

longview10 User

Evet hocam hatta kapıları dün ve bugün yaptım ve diğer tasarımlar var

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Aralık 2019
  4. Diğer tasarımla mevcut ise onlar yerine 10.000 uridium vermiştir. Büyük ihtimalle şansdır. Ama bir sorun olduğunu düşünüyorsanız supporta başvurmaktan çekinmeyin.

5. Şahsen 2. denememde ben dün Cerrah tasarımını aldım. Tamamen şans ile alakalı bir durum bu.

6. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Bu kadar çok denemenize rağmen elde edemeyince sinirlenmiş olmanızı anlayabiliyorum. Ancak bu Cerrah Tasarımı'nın düşüp düşmemesinin şansınıza bağlı olduğu gerçeğini de değiştiremiyor maalesef.

Konuyla ilgili sormak istediğiniz başka bir şey yoksa kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

*-MR.YADEC-=)* bunu beğendi.
  7. Ben yine şans diyorum ama hesabınızda bir hata olduğunuzu düşünüyorsanız support'a danışabilirsiniz.

8. sevval09

sevval09 User

Ben ilk epsilonda almıştım çokta gerekli bi tasarım değil o kadar uğraşmanıza değmez solace npc modülünden önce kasılmada kullanılabilirdi artık gereksiz

«®βŁДÐΞ•53» bunu beğendi.
  9. 42TRNoName

42TRNoName User

Emin ol oynarsın bu oyunun huyu böyle eskilerdensen bırakamazsın sadece ara verirsin ;)

10. Aery

Aery Guest

Merhaba,

13 Kappa 0 Hercules bu da benim istatistiğim dediğimiz gibi şans şans şans.. Bu deneyimden sonra günde 3 tane yapıyorum eğer çıkmazsa diğer hafta veya başka bir gün yapıyorum size de tavsiye ederim^^

İyi forumlar.

11. longview10

longview10 User

Yorum yapan herkese teşekkür ederim bakalım diğer hafta 4 tane daha cerrah veren kapıdan yaparım olursa olur olmazsa; satışa çıktığı zaman alarım artık

12. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Farklı bir sorunuz yok ise konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

13. kerimerim

kerimerim User

Bende hiç peşine düşmediğim halde 2. epsilonda aldım ve ilk kronosta da centaur aldım. Gemi tasarımları yönünden şanslıyım galiba ama droit tasarımları için aynısını söyleyemem :)

longview10 bunu beğendi.
  14. longview10

longview10 User

Kilitlenebilir

15. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzerine konunuzu kilitliyorum.

İyi forumlar.

*-MR.YADEC-=)* bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.