20 Gün evde işsiz oturcam en mantıklı ne yapayım?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve AMAZON16 tarafından 14 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. AMAZON16

AMAZON16 User

Teşekkürler Modum İyi Akşamlar :)

2. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Katlayıcınız var iken kutu toplamanızı öneriyorum uridiumlarınız ile anahtar alıp Zeus günü kutu açabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

3. Merhaba ;

Diroit geliştirmesi yararınıza olacaktır.

Keyifli Forumlar.

4. AMAZON16

AMAZON16 User

Evet Arkadaşlar bütün diroitlerimi geliştirmek üzere kutu topluyorum şuanda 250k uridium oldu haftaya cuma %25 geliştirme indirimi var sanırım tam bilmiyorum ama beklicem o zamana kadar 750k uridium olsa bütün diroitlerimi geliştirmiş oluyorum peki diroitleri geliştirmem bittiğinde ne yapmam gerekiyo en mantıklı lf3 lerim tam bo2 lerim tam 8 iris 1 apis 24 arge kalın sıkmaya göre. Aklıma sıra en mantıklı ne yapmam gerektiğine dair hiç birşey gelmiyor.

5. SORRYAGA

SORRYAGA User

Zeus droidin ve lf4 yok.Anahtar biriktirip zeus günü geldiğinde açabilirsin...

AMAZON16 bunu beğendi.
  6. AMAZON16

AMAZON16 User

bunlarıda düşündüm ama belki bunlardan başka beni daha sağlam yapacak şeyler vardır tam bilemediğim için herkesin bi yorumunu alayım sağolasın :)

7. SORRYAGA

SORRYAGA User

Ne demek görevimiz:D Yazdıklarına bakınca yapabileceğin pek fazla seçenek yok.Yapabileceklerin aşağıda yazıyor.Seç beğen uygula ;)

1-Zeus droid
    2-Lf4
    3-Droit tasarımı
    4-Arge arttırma
    5-Kalkanları geliştirme.

8. AMAZON16

AMAZON16 User

diroit tasarımı var arge ve kalkan geliştirme zaman ister onlar olmaz çünkü askere gidicem 20 gün sonra :) zeus lf4 gözüküyo şimdilik bakalım :)

9. Diroitler patlaya bilir bir zaman kalkanlar geliştir yada lazerleri geliştir kardeş saygılarımla.amazon16

İyi forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 Ekim 2014
    AMAZON16 bunu beğendi.
  10. AMAZON16

AMAZON16 User

O kadar diroitleri güçlendircem dedim oldu 750k uridium 750k uridiumu görünce geliştirmeden vazgeçmeye başladım. şimdi bütün diroitler 16 seviye olduğunda full lf3 olan diroitlerde hasar 162 artıyo sadece ful kalkan olduğunda da 28.800 artıyo 750k uridiumla bundan çok çok fazla sağlam olacağım bişeyler vardır diye düşünüyorum

bana bi akıl verin

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Ekim 2014
  11. 18NoFeaR18

18NoFeaR18 User

kutu aç o anahtarlarla veya droit geliştir zaten elinde 2 seçenek var başka pek birşey yapamazsın

12. AMAZON16

AMAZON16 User

Sence kutu açmak mı yoksa 9 diroitinde 16 seviye olması mı ?

13. kardesim en güzeli sen zeta kapısına başla 50 dosya gelir cepte 25 anahtar gelir cepte bide havoc cıkarsa tadından yenmez hem argelerin kendinen birikir hem zeus günü için lf4 günü için kutu birikir hemde her kapıdan 50 bin uri yaratıklarla geliyor iyi günler...

14. AMAZON16

AMAZON16 User

çok kararsız kaldım

15. hic kalma zeta berekettir bilgin olsun gemini fullersin demedi deme iyi oyunlar

16. AMAZON16

AMAZON16 User

benim tek eksiğim zeus lf4 ve geliştirmeler

17. KARANLIK

KARANLIK User

-RealMardin- bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.