20 kappa 4 hercul

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ZaLiM__KoMuTaN[61] tarafından 23 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Daha önce droit tasarımının bir bugu veya taktiği var mı diye supportla görüşmüştüm böyle bir şeyin olmadığını ve tamamen şans ile alakalı olduğunu söylediler 5 kapıda 10 hercul alan insanları hiç söylemiyorum fakat burada büyük bir sıkıntı var tam tamına 20 kapı yapıp 4 tane droit tasarımı almak ? bunun şansla ilgili bir şey olduğunu pek sanmıyorum

moonn bunu beğendi.
  2. xxkubixx

xxkubixx User

haha bende havoc çıkartamıyorum.
    chat'te herkes taktik yap falan diyor.
    Bence var bi taktik.Çünkü bu kadar çıkmaması normal değil.

3. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Bu kadar fazla kapı bitirip, sadece 4 Hercul kazanmak can sıkıcı bunu gayet iyi anlıyorum, ne yazik ki bu durum tamamen şans işidir. Bazen çok istediğimizde bir şey olmayabiliyor:). Biraz daha deneyin mutlaka sonuç alacaksınızdır.

İyi forumlar.

ZaLiM__KoMuTaN[61] bunu beğendi.
  4. şansla alakası yok bu işin o kadar kapa zeta yapıyordum bir türlü havoç hercules çıkmıyordu, sonra bi tavsiye üzerine kapıların son bölümün de tam ödül alacak zaman da havai fişek patlatım 5 kapı da 10 hercules aldım aynı şekil de 5 zeta da 10 havoç aldım ama şuan haavai fişek taktiği işlemıyor artık bu gun zeta kapa yaptım hiç vermedi

5. Alıcaz fakat benim lf4 lerim tam ihtiyacım hiç yok güçlendirici felan da istemiyorum tek istediğim hercules ve artık diğer kapıları yapmam gerek bu da beni zora sokuyor oyundan zevk aldırtmamaya başlıyor acaba bizim gibi 20-30 kapı yaptığı halde herculleri 10u geçmeyen oyuncular için bu hercul çıkma şansı artsa veya %100 hercul alabilsek kapıdan çünkü gerçekten oyundan soğuyorum eğer bu sıkıntıyı gerekli yerlere iletirseniz çok ama çok sevinirim paradoks modum belki en azından buna müdahale ederler

6. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,
    Kapı ödülleri tamamen şans meselesidir. Havoc ve Herkül Diroit Tasarımları adlı konuda da belirtildiği gibi ;
    Ben de sizler kadar şanssızdım ve 18 kapıda 6 hercules alabilmiştim fakat son yaptığım 3 kapıda 4 hercules alarak bir anda tamamlamıştım. Size de bu yolda bol şanslar diliyorum.

İyi forumlar.

7. Aklımız fikrimiz üç kağıt birde ilime kafa yorsak bu millitin üstüne yok.

8. Tamamem şans işi olmadığını herkes biliyor ne yazık ki. Kuipper'dan, Kappa'dan, Epsilondan vs sürekli ödül alanlar nasıl aldı. Eskiden kardeşimde oynuyorken Havoc taktiği buldum demişti ve eski gemisini 10 zetada tamamlamıştı. Global'da sürekli kuipper dönen birisi var ve adamın 30.000.000 urisi vardı. Kuipper'dan sürekli ödül alarak yapmış.

Tüm bunların yanında bir gemimim vardı tr3 de bu gemide 60 zeta yapılmasına rağmen ilk havoc dışında havoc çıkmadı. Şans işi ama şans da farklı faktörlere bağlı. Kullandığınız cephane, envanteriniz, gemi türünüz bir çok şeye bağlı olabilir ama bir şeylere bağlı olduğu kesin. Aynı şey galaxy de de geçerli normal haritada basarken yanınızda gemi yaratık varsa parça çıkma ihitmali düşüyorken portaldan atlayıp hiçbir şey yokken basarsanız çarpan çıkma ihtimali artıyor. Nano darbe dolu ise gemiye kapı çıkma ihtimali azalıyor. Şans mı yani sadece? Değil.

FlamesLordTR ve SlimsKarelia bunu beğendi.
  9. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Sizlere kabul ettiğiniz Genel Şart ve Koşulları 'ndan bir hatırlatma yapmak istiyorum;
    Böyle bir hata var ise kullanmak yerine Support'a bildirmek ile yükümlüsünüz, aksi takdirde bir yaptırım ile karşılaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

Son düzenlenen: 24 Aralık 2018
  10. ama yani kuiperdende millet sürekli uri çıkartıyor bunda bir şey var araştırılsın

11. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Böyle bir oyun açığın kullanan üyeler varsa lütfen onları support ekibine şikayet ediniz. Gerekli incelemeler yapılıcaktır.

İyi forumlar.

12. işte sürekli çıkartıyorda millet nerden emin olalım oyun açığı kullandığını ama garip bir şekilde bu aralar herkes uri çıkartıp chata atıyor

13. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Her yazılana inanmayınız. Tamamen şans işidir. Belirli bir oran üstünde alınamaz.

İyi forumlar

14. Ben de pazar günü sabahtan akşama kadar kappa döndüm toplamda 1 milyon uridium harcadım ve elde var 0. Hiç mi çıkmaz bu hercules.Kaldı ki full gemi değilim henüz 8 irisim var bu uridium ile Apis ve Zeusumu alabilirdim baya çöp oldu.

15. tamamen şans işiymiş adamlar 5 kappada hercul fulluyor bir öneri olarak her yaptığımız kappada hercul çıkma olasılığı %1 civarında artsa en azından gene yaptığımız kapının karşılığını misliyle alırız 120 parçadan bahsediyoruz ona harcadığımız uri ile alpha beta açarız o 2 kapı kappanın ödüllerini 2ye katlar zaten ve ayrıca getirisi misliyle daha fazla gerçekten oyundan soğutacak etkenlerle dolu bu oyun herculesden bahsediyoruz spartan tasarımı için onun olması gerekli

16. moonn

moonn User

2 haftadır tamamen kappa dönüyorum 1m uri harcamışımdır kappaya. 9 kappa yaptım sadece 1 kapıda herkül alabildim. Geçen hafta indirim çektim lagdan dolayı zar zor 5 kapı üst üste yaptım. Daha önceki haftlarda da 2 kappa yapmıştım. Bugün de 2 kapı daha yaptım. Sonuç 1m uri harca 9 kappa yap 1 herkül al ve artık oyunu bıraktım... :(:(

ZaLiM__KoMuTaN[61] bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.