Öneri 20 lvl haritası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve yılmaz749749 tarafından 18 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

sizce

1. olsun

oy sayısı 16
    69,6%
  2. olmasın (- yonlerini yazın sonra degiştirmezsem bişiler olmasın basarsınız )

oy sayısı 2
    8,7%
  3. gelişmeli ( - yonlerini yazarsanız yardımcı olurum )

oy sayısı 5
    21,7%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 20lvl haritası herkezin giremeycegi bir harita
    5-4 te bu harita 5-3 ten atlanır patlamak veya 5-1 geçip 4-4 gitmek tek çıkış
    haritada notron diye bir uzaylı var ve niklotid diye yardımcıları var
    notron dp 7.000.000
    kalkan 8.000.000
    vuruş 5.000-10.500
    hız 400
    uri 6.500 uri
    credi 5.556.000
    tp 2.000.000
    şeref 7.000
    çop = 25 seprom 1.500 xeomit
    niklotid yartıgı korur
    dp 250.000
    kalkan 250.000
    hız 410
    vuruş 3.000-3.500
    uri 32
    şeref 64
    tp 40.000
    credi 30.000
    çop = 128 promerum 500 xenomit
    haritada 8 tane bulunur notron haritada avntaj kutular bulunmaz başka oyuncular girebilir duşman duşman 3 kez girme hakkı var kapıya girebilmek için alfa ,beta ,gama ve zeta yapılmış olması lazım .
    şeref 5.000.000 olması lazım toplu halde 1 kez yapınca 5.000.000 şeref altına duşse dahi haritaya girebilir
    şirket degişince tekrar 5.000.000 şerf olmalı
    irisler burda yartıklardan %5 hasar alır duşmandan %2 bu haritada ganimet kutusu yoktur .
    bu haritada birbirnize sıkabilirsiniz ama yediginiz - puan 2 kat fazladır kestiginiz duşmandan gelen şerf 2 kat fazladır yalnız siz baskın gidince normal oduler verir.
    . yartıklar ortaktır tek kesmek zaten zor .
    kapıda x4 kulanılamaz ve rsb-75 .

not : bazı arkaşalar hep kendinizi duşunuyrosunuz diyebilir 19 lvl gemim ve şeref 4milyon

Son düzenlenen: 19 Aralık 2014
    BlackGhost™ bunu beğendi.
  2. Geliştirilmeli diyorum çünkü notron daha fazla olabilir sonuçta birsürü kişi girebilecek 8-9 tane gibi birde nikloitler iyi hasar veriyor bu canavarlar protegitler gibi yada protegitlerden biraz daha üstün olmalı bence..

3. Eksi (-) yönleri yaz demişsin , yazıyorum :

1) Hız abartılı olmamış mı ? 450 - 475 arası olsa yeter bence.

2) Çöp dediğiniz kargo kutusundan çıkan hammaddeler fazla.250 seprom olmamalı en fazla 15 olmalı.
    Xenomit 1500 fazla ama olması yararlı dakikalar içinde xenomit tükeniyor çünkü.

3) Niklotid olarak tanımladığınız NPC pek de güçlü değil.Daha güçlü olmasından yanayım.Mesela DP ve Kalkan.Hız yine abartılı olmuş.

4) Ödül iyi de Norton adındaki NPC ' nin 6500 uri vermesinden yanayım.1000 uri 1000 uridir.

5) 30 lvl sınırlaması olmamış.Herkes girebilmeli bence.

Geliştirilirse güzel olabilir çünkü yüksek levellerde boş boş dolanıyoruz , Low bugta zaten yapılacak pek bir şey yok.

4. duzenliyorum
    duzenleniyor.

5. Niklotid güçsüz demiştim yani güçlü olmalı şöyle 250 k dp 200k kalkan gibi :D

6. onu yaptım sonra gene yaazını okudum hız dp çok yazdıgını sandım sildim wala :d duzenliorum :D

duzenlendi fm ve adminlerin yorumlarınıda bekliyorum

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Aralık 2014
  7. bence olmalı sonunda 20 level ve üzeri içinde talepte bulunan bi başkasını görmek güzel :) +1

8. teşekürller

[-_HaNıM-AGA_-][£d£] bunu beğendi.
  9. arkadşalar duzenledim

10. Valla ne diyeyim oyuna böyle güncelleme gelirse iyi olur :)

11. iyi oldurda konu yeterli destegi görmuyör sanki oyuncuların yararına herşey yani zararlı çıkçak yok

12. Maalesef konuların görülmesi uzun sürüyor.

Ne kadar dikkat çekici olsa da insanlar genelde olmasını istemeyeceği şeyleri görüntülüyor. (Genelde)

Sadece konuyu görüntüleyip çıkanlar var.

Bazı kişilerde konu sahiplerine garezi olduğu için olumsuz oy veriyor.

Mesela bana garezi olan çok...

13. oyuncuların %1 forum giriyor galiba

14. Güzel fikir gelistirilmelu

15. hangi yonden gelişmeli

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.