Bug / Oyun hatasi 20 tane kırmızı ganimet anahtarları aldım GELMEDİ!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve eneskaylı1 tarafından 29 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. saat 22:56da onay geldi alınmıştır diye ardından hotmailimede geldi ama maalesef oyuna gelmedi bunun sebebi nedir mesai saatinde olmadığı için mi yoksa başka bir sorun mu var?

2. Dostum sorun oluşmuş supportta ticket at onlar sana anahtarlarını vereceklerdir faturayla beraber at.

3. nasıl atcam bana bi öğretsene yeniyim ben

4. Hocam anasayfaya gel sağ üstte çıkışın yanında soru işareti var ona tıkla support var görürsün.

Oradan zaten seçebiliyorsun ödeme ile ilgiliyse ödeme oyun sorunuysa oyun sorunu diye.

5. transaksiyon id ne?

6. Anasayfada ki sol üstte bulunan numara senin ID oluyor zaten ID diye yazıyor :)

7. hizmetin sağlayıcının ismi ve bu ganimet anahtarları sezonluk/etkinlik öğeleri dimi ?
    kusura bakma aşırı yeniyimd e :)

8. Anahtarlar sezonluk evet.

Hizmetin sağlayıcısı zaten bigpoint oluyor bu durumda alış veriş yaptığın kartın ismide olabilir tam hatırlamıyorum.

9. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

E postanıza gelen satın alma bilgisini hızlı resim olarak kayıt edip supporta sorunu mesaj atarsanız sizlere yardımcı olacaklardır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.