200 FPS ??

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ßéťéŃáßé~ιѕ-вα¢к-! tarafından 31 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba öncelikle herkese iyi günler iyi oyunlar.
    Ben kulaktan kulağa duyma birşeyler duydum doğrumu değilmi sizler oyuncu ve modlarıma sormak istiyorum.

Mesela şöyleymiş bilgisayarı felan çok iyi olanlar 200 FPS de oynayabiliyorlarmış oyunda doğrumudur ? o_O Çünkü kendimden örnek veriyim en fazla 60 larda fps yi gördüm bu fps 200 lere çıkabilirmi bu mümkün müdür ? Eğer mümkünse nasıl yapıyorlar bilginiz varmı ?

İyi günler.

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bilgisayar performansına göre tabikide daha iyi bir oyun performansı alırsınız ancak bunu fps ile sınırlamak doğru olmaz.

İyi forumlar

3. Moderator arkadasım benim bilgisayarımda son model herseyi felan yeni taktırdık 10 numara 5 yıldız anlıcağın ama fps hep 60 larda hiç 200 veya 100 görmedim o kadar nasıl yapılıyor bilgin varmıdır ?

4. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

Benin oyunda kapı vs yaptığım bilgisayarında özellikleri gayet iyi fakat o kadar yüksek fps hiç görmedim tahminimce ekran kartı ve ram ile alakalı bir durum bu ikisi ne kadar yüksek olursa o kadar artar

iyi oyunlar

5. doğru olduğunu sanmıyorum. çoğu oyunda sınır 60 fps dir ama kimi pc de video çekmeye başlasanda fps düşmez kimisinde direk düşer. yani o 60 fps +60 fps dir

6. 200 FPS olamaz, biraz fazla abartmışlar. En fazla 60 FPS civarı oluyor sanırım, internet kafede 50 FPS görmüştüm.

7. monitörün ve ekran kartının durumuna bağlı o durum lakin 60 ı görüyorsan ekran kartından vsync yi kapatırsan biraz daha çıkabilir

8. Merhaba ,

Flash Player tabanı için bildiğim kadarı ile en üst seviye 100 oluyor. Fakat çeşitli nedenlerden dolayı pek çok kişi yüksek fps değerlerini göremiyor.

Duyduğunuz 200 fps gibi şeylerin doğruyu yansıtmadığını düşünüyorum.

FPS ( Frames Per Second ) Hakkında Bilgiler

İlgili konuyu inceleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

9. ekran kartı 256 bitse fpsnin o degerleri gormesi normaldir

10. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

konuya gerkeli cevaplar verildiğinden kilitlenmiştir

iyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.