200 k uri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve The*Dark*Knight tarafından 27 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba arkadaşlar yaklaşık 200 k uri biriktirdim sizce nasıl kullanmalıyım
    şimşek vega + goli
    26lf3/full bo2
    pet hammadde toplayıcı 3 - ticaret 1 modülleri, protokol yok
    8 iris
    geliştirme yok
    uçuş düzeni yok
    yaklaşık 4.5 k vuruyorum x1 le

50k uri daha biriktirip venom almayı ya da 100 uriyle elmas alıp gerisiyle zeta açmayı düşünüyorum. tavsiyeleriniz nelerdir

iyi forumlar

2. messimel

messimel User

Sakın venom alma 300k yap 2 zeta aç kapılardan yaklaşık 100k u gelir elmas al sonra 2 zetadan toplam 50 kutu olacak onlarıda yakında apis günü var o zaman aç Zeta en karlı kapıdır 2 zetadan 100 dosyada gelecek

The*Dark*Knight bunu beğendi.
  3. peki kardeş şimdi elmas alsam, sonra zeta açsam bi tane gelen urileri de yine zeta açmak için mi kullanayım. yoksa elması en son mu alayım

4. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Kamikaze 3 alabilirsiniz.Hammadde toplayıcınız var.Radar alıp petinizin daha uzun mensillerde Paladyum toplamasını sağlayabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

5. zeta kapısı açmam için yaklaşık kaç uri biriktirmem gerekir

6. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba ,

Genelde 200-250k arasında açıyordum . Tahminimce sizde de o civarda açılır . Ama bana kalırsa modumuzun dediği gibi ilk başta kamikaze 3 alabilirsiniz.Ardından elmas alarak x-6 haritasında kasılmaya başlayabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

Rehber bunu beğendi.
  7. SORRYAGA

SORRYAGA User

Arge yazmamışsın eğer arge yoksa hepsini argeye yatır...

8. evet kusura bakmayın onu unutmuşum
    24 argem var kalın sıkmaya başladım.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.