2006 da başladım ama halağa anlamadım cubinin uri paylaşımını çözemedim..

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve __Difficult__Death__ tarafından 6 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar benim merak ettiğim konu şu. Ben vru şirketindeyim arkadaşlarla 3 kişi cubi kesmeye kalktıgımız zaman bana 110 uridium 130 uridium hattaga bazen 90 uridium geldiği oluyor fakat hayrına bir mmo albay a filan denk gelip onunla nberaber 2 kişi kesince 438 uridium gibi acayip uriler geliyor .Şimdi size sorum bu paylaşımın hangi kriterlere göre yapıldığını çıklayabilirmisiniz :) Çok teşekkürler şimdiden ;);)

2. Vuruşa göre ve kisi sayısına gore dagılıyor.

3. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Rütbeye göre , Kimin ne kadar vurduğuna göre ve seviyeye göre bu miktar değişebilir

İyi Forumlar

4. _KORSAN_AZ

_KORSAN_AZ User

vuruş tamamda rütbe ve seviyeye göre neden dağıtılıyo ? ayrıntılı bi açıklaması varsa lütfen link felan atabilirmisiniz?

5. Soyle bir yorum yapayım ben kisi ve vurus miktarına gore dagıldıgını dusunuyorum cunku gecenlerde baskındayken birisi benden gucsuz birisi cubi kesiyordu sonuna kadar bekledim tek attım cubi patladı ve 380 kusur uri geldi agırlıklı olarak kisi sayısı vurus rutbe diye gidiyor sanırsam. cubiden sonra admıda kestim :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.