2006'dan 2017'ye

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _DODGE_ tarafından 15 May 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. _DODGE_

_DODGE_ User

Merhabalar;

Oyunun o günden bu güne kadar nasılda çuvalladığını anlatacağım.

Yıl 2006 oyun yeni herkes denemek için kayıt oluyor kısa sürede çok güzel bir kitle oluşuyor.

LF-3 çok pahalı ama uridiumla elde edilebiliyor.

LF-2 fulleyenler kral LF-3 fullemeyi başaranlar ise savaşlardan savaşa koşuyordu.

Yıl 2007 kitle büyüyor ilk turnuvalar düzgün etkinlikler geliyor.

Yıl 2008 Oyunda ilk bot çıkıyor ve yavaş yavaş oyun bozulmaya başlıyor Jackpot arena açılıyor.

Yıl 2009 yeni arayüz vs geliyor botlar artıyor. LOW kapısı geliyor.

Yıl 2010 Yeniliklerin ardı arkası kesilmiyor uzaktan vurma hileleri ölümsüzlük hileleri hesap çalmalar başlıyor. Skylab geliyor. ilk yetenek tasarımları geliyor.

Yıl 2011 Havoc , hercüles , LF-4 , Apis , Zeus , Korsan kutuları ve korsan haritaları geliyor.

Yıl 2012 hileler geçici bir şekilde bannlanıyor. Yeni goliath tasarımları geliyor. LOW bugu keşif ediliyor.

Yıl 2013 Yeni arayüz ve Aegis , Citadel , Spearhead geliyor açık artırma yenileniyor.

Yıl 2014 Botlar yavaş yavaş geri geliyor. Global ilk Dünya turnuvası yapılıyor montaj sistemi geliyor. Cerrah ve pusat çıkıyor 3D yayınlanıyor.

Yıl 2015 Montaj içerikleri genişletiliyor. Yeni etkinlikler geliyor.

Yıl 2016 oyun ölüyor çok ağır zamlar uygulanıyor. Yapılan etkinlikler boş geçiyor. Botçular bugcular çoğalıyor. Oyunun her yeniliğinde oyun bozulmaya devam ediyor. Tartarus çıkarılıyor. montaj genişletiliyor. Yeni LF-4'ler ekleniyor.

Yıl 2017 ve günümüz artık oyunu oynayan kimse kalmadı nerdeyse botçular bile bıraktı oyunu. Yeni LF-4'ler yani benim tabirimle LF-4'S geliyor.

Son düzenlenen: 15 May 2017
  2. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Kronolojik sıralamanızda ciddi hatalar olduğunu belirtmek isterim. :) En basiti, 3D Haziran 2015'te oyuna dahil edildi. :) Yetenek tasarımları ise 2010 yılında. :) Herkül 2012 yılında Lambda kapısından biraz önce geldi. :) İlk arayüz güncellemesi 2010 yılında oldu. :) Ve yine üç yetenek gemisi oyuna 2012 yılında Yetenek Güçlendiricileri ile eş zamanlı dahil edildi. :) Montajlama sistemi 2016 yılında oyuna eklendi. Yeni LF-4 lazerleri de 2017 yılında gelmiştir.

İyi forumlar...

3. kaos*06

kaos*06 User

süper..[​IMG] [​IMG] [​IMG]

4. _DODGE_

_DODGE_ User

2011 yılında hercülle havoc beraber geldi.

2009da arayüz güncellemesi oldu 2011de bunu patchlediler.

yetenek gemileri konusunda hata yapmışım bu doğru 2011dede vardı hatırladım.

Şimdi kronolojik sıralamada hata yok o dediğiniz tarihler beta aşaması oyuna asıl eklenme tarihleri dediğim tarihlerdir.

5. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

Sunuculara eklenen bir şey Beta olmaktan çıkıyor. :)Yayınlanan S.S.S. tarihlerine bir göz atmanızı öneririm. :)
    Teşekkürler. :)

İyi forumlar...

6. _DODGE_

_DODGE_ User

S.S.S tarihlerinde bir hata olabilir mi ?

çünkü hatırlıyorum 2011 gibi hercüllü adamlar vardı.

2016 sonunda lf4 geldi 2017 başındada yeni tip lf4ler gledi.

Açıkçası yazacak çok şey varda üşendim neticede sadece ADMİN VE MODERETÖRLER ve YETKİLİLER ne kadar saçma sapan şeyler getirmişiz diye düşünmelerini istedim.

7. ah su para varya para
    eskiden cok kazaniyorlardi beli simdikinden daha cok ama suan oyun bitti inann yok daha ben boyle yazinca diyorlarki 300 milyon uyemz var diyorlar d.D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 May 2017
  8. _DODGE_

_DODGE_ User

hadi 300 milyon kere darkorbit :D SDAdasdasdsad

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 May 2017
  9. Prophecy

Prophecy User

Tebrikler oyunu kurtardınız! Botlar kalktı oyuncu sel gibi geliyor! Tebrikler tebrikler!! [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

10. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Bu hareketli emojileri nasıl yaptığınızı sorabilir miyim?

İyi forumlar.

11. Prophecy

Prophecy User

Basit bir işlem ''Ctrl+C Ctrl+V''

12. BETERBÖCEK

BETERBÖCEK Guest

Merhabalar,

O dediğiniz şeyleri uygulama yetki ve otoritesine sahip olsaydım emin olun illegal yola başvuranlara LF-4 ile değil, LF-100 ile saldırmıştım. :) Ama inanıyorum ki yakında bu konuyla ilgili bir yaptırım olacak. Bu sadece benim gözlemimdir: Her büyük güncelleme öncesinde hiper ban verilmiştir. Bakalım neler olacak.

İyi forumlar...

13. Prophecy

Prophecy User

Ne olacak yine geçici bir bahar temizligi mi? Oyuncu kalmadı birbirinizi banlarsanız orasınk bilemem.

14. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Şimdi o zaman bunu bir yerde gördünüz oradan kopyala yapıştır yaptınız öyle mi? Yani emoji için kullandığınız site nedir diyeyim o zaman :)

15. Prophecy

Prophecy User

Aha burada gördüm.

GÖÇEBE bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.