2007 mi daha iyiydi yoksa 2015 mi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _-_KAZANLİ_-_06 tarafından 5 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Beyler sizce 2007 deki darkorbitmi daha iyiydi şimdikiymi bana göre 2007 deki çünkü ozamanlar bi baskına en az 100 200 kişi giderdi şimdi tek basına herkez

2. aynen haklisin eskiyi özlüyor insan ..:(

3. (Patiq)

(Patiq) User

valla eskıyı bılmemde bole otocular zor kasılma durumu uruıdıum sorunu ve ayda bır gelen kutulu etkınlıkler olursa bız 2015 ıde cok ararız

BlackGhost™ bunu beğendi.
  4. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Oyunumuz çağa ayak uyduruyor. :) Yoksa nasıl beğenilir ki? Bence oyun teknolojik açıdan gelişiyor ve güzelleşiyor. Benim hoşuma giden şey eskisi gibi sadece beyaz sıkarak portlara düşman kovalamıyoruz. :)

İyi Forumlar.

5. Yenilik iyidir.Ancak bazen yeniliği sırf yenilik olsun diye yapıyorlar.

Biraz da oyuncuların fikirleri mantık süzgecinden geçirilerek güncellemeye geçse , oyun daha da zevk alınacak bir hale gelebilir.

Saygılar...

6. Şimdi adamlar 2 vuruyor ölüyoruz. Birlik, beraberlik, yardımlaşma, arkadaşlık bitmiş artık çoğu kişi tek takılıyor. Gereksiz insanlarda var tabi.

7. mega$06

mega$06 User

Ah ah nerde o eski günler x4 çok çok zor bulunurdu kimsede olmazdı doğru düzgün şimdi millet x4ü npclere sıkıyo en çokta eski ekranda h'ye basınca gelen o sadeliği özledim keşke olsa gene aynısı.

8. Keşke, keşke... Anlattığınız 2007'de 2 yaşında olmasaydım hergün internet cafe'ye...

9. Ben 2007 yılında başladım ve kesinlikle o yılların daha zevkli olduğunu söyleyebilirim. Elit gemim olmadığı halde oldukça zevk alarak oynardım, oynardık. :)
    Şimdi de kötü değil ama eski yılları arıyor insan. :)

10. Aynen ya denge yok full vurusa odakli keske sole biraz vurusu kesip kalkanlara yuklenseler bizde x4 x6 caka caka insta vs. Vs. Aca aca ws atsak 2 sikiyoruz cırrtt hemen oluyo veletler nerde bunun zevki o zaman ben ************ oynayim oda ayni daha mantikli :Dd

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Ağustos 2015
  11. Merhabalar,

Öncelikle biz burada darkorbit üzerinden konuşuyoruz,ama bu gerçek yaşamda da böyle değil mi nerede o eski bayramlar,ramazanlar hatta türk filmleri gibi eskiye ait özlem dolu hatıralarımız vardır.Bende çok şeyi özlüyorum eski günlerden, ama gün bu gün dilerim hepimiz için yarın bugünden daha iyi olur.:)

İyi forumlar

12. Aman modum ama eski kafalisiniz biz eskiyi istemiyoruz ki biz eski userleri etkinlikler vs. Istiyoruz ayrica eski turkiyeden nefret ediyorum yeni side pwk iyi sayilmaz Ins. Bir gun abd den ileri bir ulke olrsakk o zaman rahat ederiz.

13. Türkiyeden nefret ediyorsan buyur sınır kapılarımız sonuna kadar açıktır.

Oğuz sasıyıda sevmem 30 yaşında ki adam saçma sapan hareketler yapıyor youtube da murat daha iyi...

14. Merhabalar,

Kafam gayet yeni şimdi baktım yerinde duruyor gıcır gıcır :):D

15. Hahaha yas kacki
    neydi adamin ismi murat abi gfb miydi kufurcu herif ben turkiyeden nefret etimi solemedim ben turkiyenin halinden nefret etimi soledim suanki halinden nefret etimi soledim yoksa turkiyeyi severim yani

Hmm hadi bakalim . :D

Modum saka bir yana do nun kutu % + Do indirmeli + defcom yamato felanmi gelcek Valla bakiyorumda do %25 %30 %50 %75 indirimler yapiyor cok sasiriyorum hic do nun yapacagi hareketler deil :D en son bole bisi oldugunda 1 ay sonra oyunu kapatilar . Tabiki baska oyundaydi :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Ağustos 2015
  16. Yorumda türkiyenin halini sevmiyorum dememişsin.

Ülkenin hali iyide olsa kötüde olsa nefret edeceğine düzelmesi için elinden geleni yap.

Evet küfür baz olabilir fakat youtube da ünlü olacam primcilik yapacam diye akıl yaşından küçük hareketler yapmıyor...

Oğuz sası mıdır nedir yaş olmus 30 adam youtube da hala ilgi çekmek için kendini yere atıyor saçma sapan şeyler yapıyor...

Son düzenlenen: 16 Ağustos 2015
  17. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

oyunla bir zaman icinde nesillerde huy degisti.herkes kendine musluman yardimlasmayi unutan oyunda surekli acik bug arayip bi an once fullenmeye urasan hal aldi.ki bu hayattada boyledir oyunada yansidi......zekkayi hep kurnazlik icin harcayan cogullar oldugumuz surece dahada kotuye gider ve biz hep deriz >>>eski cok guzeldi.

18. Merhaba ,

Arkadaşlar konularda karşılıklı tartışmayalım. Ayrıca bu durumlarda konu forum kuralları dışına çıkıyor.

İyi forumlar.

19. Yav kardesim neyin pesindesin anlamadim ki :D konu nerden nere geliyo napalim seninde onunda bunda ozendigi insanlar ola bilir ben tam anlatmiyorum ama adamin tavri komik geliyo nneyse yani sevmem ayrica hristiyan galiba arada sirada gulmek icin acarim yani

20. Merhaba ,

Arkadaşlar forum kurallarına uygun bir şekilde mesaj yazmaya dikkat edelim.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.