Öneri 2008 Versiyona Ekleme Yaparak Yeni Sunucu Kurma

Konusu 'Güncelleme ve Fikir Havuzu' forumundadır ve tanoth12345 tarafından 15 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Belirttiğim gibi yeni bir server istermiydiniz?

1. Evet

71,9%
  2. Hayır

28,1%
  1. 2008 version darka eklemeler yapılarak açılabileceğini düşünüyorum;

Pilot Profili
    Yetenek Ağacı
    Yeni Droit modelleri
    Apis Zeus
    Skylab
    Renkli Goli Tasarımı venüslü ise yeşil dünyalı ise mavi gibi

Sadece bunlar olsa güzel olur siz ne düşünüyorsunuz?​

Hayır hiç de bile sen 2008 de kaç kişi oynuyordu bilmiyorsun 1-7 de kristallon bulamıyorduk oyun kasıyordu aşırı yüklenmeden dolayı bizim semtte herkes oyun ekranı değişince herkes oyunu bıraktı.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Ocak 2019
    JohnShepard bunu beğendi.
  2. .üYe.

.üYe. User

Şu anki halini beğeniyorum. Bağlantı ve FPS sorunları dışında görsellik iyi.

3. Oyunun o zaman ki doluluğu görsellikten ziyade zamanına göre iyi içerikler sunabilmesiydi. Ancak oyun 2008 yılında neyse şuanda da aynı bu yüzden oyuncular tek tek gidiyor çünkü oyuncuların yapabilecekleri bir şey kalmadı artık bunun ne görsellikle ne de en üst düzeye ulaşabilme zorluğuyla bir alakası var. Oynanış aynı mantık aynı herhangi bir gelişim yok. Siz de istiyorsunuz ki daha da eskiye gitsin. Size 2008 yılındaki oyunu kısaca hatırlatmak isterim ayrıca;
    • Grafikle Alakalı
    1. Dar görüş alanı (şu anki görüş alanının neredeyse yarısı kadar bir yer görebiliyorduk oyunda)
    2. Değiştirilemeyen arayüz (Klavyeyi kullanarak oyunu oynamak imkansızdı o haliyle şu anki özellikleri kullanabilmek imkansız)
    3. Mat ve cansız renk paleti (Oyun gerçekten insanın ruhunu sıkacak kadar gotik renklere sahipti ve daraltıyordu)
    4. 0 Animasyon (Lazerle ateş etmek dışında oyunda neredeyse başka hiç animasyon yoktu)
    • Oynanışla Alakalı
    1. Bir oyuncu eğer patlarsa ve gemiyi tamir edecek uridiuma sahip değilse ya para verip uridium almak zorunda kalıyordu ya da gemileri siliniyordu.
    2. Açık arttırmada verilen kredi geri alınamıyordu. Teklifin geçildiği zaman bazen hiçbir şeyin kalmıyordu ve bu yüzden 2x lazerlerine bile milyarlarca kredi veriliyordu sırf geçilemesin diye.
    3. Gemi çeşitliliği yoktu. Olsa bile bir anlam ifade etmiyordu Goliath en iyisiydi geri kalanlar sadece patlatılmayı bekleyen av.
    4. Birleştir gibi bir özellik yoktu. Dükkanda ne görüyorsan o kadarına sahip olabilirdin ancak.
    Seni bilemem ama bu anlattığım haliyle aşırı derecede sıkıcı, gereksiz bir zorluğa sahip çağının gerisinde kalmış bir oyuna benziyor.
    2008 yılında bu bahsettiğim özellikler göz alıyordu çünkü Flash player kullanarak bunları bile başarabilen oyun yoktu. Düşük bütçeli sistemlere sahip oyuncuların gözdesiydi. Bu sayede oyunlarla hiç alakası bile olmayan insanları kendisine bağlamayı başarmıştı. Şu andaysa malesef bunu bunca gelişime değişime rağmen başaramaz oldu çünkü artık çağının çok gerisinde kaldı. Bir telefon oyunu bile çok rahatlıkla Darkorbit'in vaad ettiği şeylerden fazlasını verebiliyor. Peki eski zamanlarını yakalayabilmesi için tekrardan örneklerinin önüne geçebilmesi için geriye mi gitmeli ileriye mi?

vDimitri, -crusmaster99- ve _01_ bunu beğendi.
  4. Ama şimdi de o kadar çok şey varki buzlu spectrum bile yapılır olmuş
    2008 in farkı oyunun o saf sadeliğinden gelen bitmeyen rekabetlerle dolu olmasıydı.
    Benim dediğim zaman ilk zamanlar değil galaxy gates 3 kapılı pembe ve turuncu golili zamandan bahsediyorum.
    Gerçek şu ki DarkOrbit Başkanı 1 tanecik 2008 tabanlı hataları düzeltilip arge gibi saf eklemeler ile yeni bir server açsa zarara mı uğrar?

Ben DarkOrbiti 2010 dan beridir oynamıyorum

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Ocak 2019
  5. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Fikir ve görüşlerinizi belirtirken lütfen üslubunuza dikkat ediniz. Ayrıca oyunun illegal versiyonlarından bahsetmekten kaçınalım lütfen aksi takdirde ceza alabilirsiniz.

Keyifli forumlar dilerim.

6. Prophecy

Prophecy User

Lag, donma gibi sorunlar çözülsün yeterli. Eskiye dönüşten yana değilim

7. 2008 biraz fazla eski değilmi 2012 felan hadi neyse ama belki arayüze bir seçenek koyup oyundaki yaratıkları eski görünüşüne çevirebiliriz örneğin mordonun eski biçer döver görünüşü çok iyiydi

41TRNoName ve ***BOYKA***47** bunu beğendi.
  8. Aslında evet zarara uğrar çünkü bunun için yeni bir sunucu açmalı bu sunucunun bakımını ve takibini yapacak bir ekip görevlendirmeli ve eğer o sunucuya gelen oyuncu sadece bir kaç saat durup oynamaktan vazgeçerse bu sunucu üzerinden bir para da kazanamaz haliyle boşu boşuna bir harcama yapar ve sonunda bu zararı yine biz oyuncular öderiz.

9. Eskiye dönüş değil
    Sadece eski version tek bir yeni serverden bahsediyorum

10. Tamam işte benim bahsettiğim eski ekran darkorbit özledim bee ne günlerdi o zamanki halimi hatirliyorum oyundan baska birsey dusunmuyordum bu kadar kisa surecegini nerden bilebilirdim ki.:/

11. Katilmiyorum

Bizlerden o kadar çok para kazandilar zaten bilsek aklimiz hayalimiz durur
    Eski versiyon dark yapmasi daha kolay
    1 server açsalar baska birsey istemiyorum

Adminler almanlara soyleyin lütfen 1 server acsinlar

12. Öyle bir şey yaparlarsa oyuna geri dönen çok olur.Arkadaşın burada bahsettiği görsellikler felan değil oyunun içeriğinden bahsediyor.Anlamak bu kadar mı zor?

13. Şuana kadar ankete katilan sayisi 9
    Forumda kimse yok mu?

Adminler siz ne diyorsunuz bu işe?

14. Düzenbaz

Düzenbaz User

bence şu 2d deki kasmayı gidersinler birde lag olayıda kalkarsa eskisi gibi olur zaten oyun

15. Oyun nereden nereye gelmiş

Eskinin fulü Şimdinin Fulünün yanında 0 lık gemi phoenix gibi kalıyor tek 2-3 vuruşta patlatır.

16. Ne diyecekler gittiği yere kadar...Yediler güzelim oyunun başını.
    Lazer lazer lazer başka işleri yok.Aksam yatıp sabah yeni lazer getiriyorlar oyuna.

tanoth12345 bunu beğendi.
  17. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Bizler de sizler gibi oyuncuyuz oyuna lazerleri veya etkinlikleri getiren bizler değil merkez ekiptir bizler gönüllülük esasına uygun sizlere yardımcı olmak için çalışıyoruz.
    Şahsi fikrim oyun platformları gittikçe gelişiyor böyle bir isteğinizin gerçekleşeceğini düşünmüyorum. Merkez yıllardır oyunu geliştirmek için uğraş vermekte ve geri eski haline getireceğini düşünmüyorum

İyi forumlar

18. Prophecy

Prophecy User

Bir süreliğine yenilik getirmeyip performansı arttırsalar, biraz reklam projeleri düşünseler, sosyal medyanın ünlü yüzleri sayesinde oyuncu çekseler, oyun içi kasılarak kazanılan kredi ve uridiumlar yani yaratıklardan kazanılan uridiumlar artsa. Gerçekten tek düze hale geliyor, tek atma üzerine bir oyunun bu hale gelmesi şaşırtıcı değil.

.Paradoks. ve Labirent bunu beğendi.
  19. Labirent admin genel menejere söyle

Artık herkes tek vuruşta patlasın ilk kim ateş ederse patlatsın emi

***BOYKA***47** ve (silinen üye bunu beğendi.
  20. Labirent kardeş ben zaten size demiyorum. Bu fikirler kimin kafasından çıkıyorsa ona diyorum.Yeni gelen haritalar ve lazer bu işi katmerlemiştir.Eski oyun gelsin demekle mevcut sürümü komple kaldırıp eskiyi getirin demiyoruz ama kime söylüyoruz.Zaten ben oynamıyorum oynayanlar düşünsün.Adamlar hem oyundan şikayetçi hemde oyunu bırakmıyorlar.Bu nasıl iştir?

Onuda yapacaklar bak göreceksin.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Ocak 2019

Sayfayı Paylaş