200k uri kaç kere abg döner

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve (¯`•.βΣЯĶ.•´¯) tarafından 2 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Konuyu yanlış yere açtım sanırım ama en uygun burası geldi bana. Eğer yanlışsa şimdiden özür diliyorum. Neyse konuya gelicek olursam arkadaşlar 200k uri kaç kere abg döner ilk defa yapmıyorum baya kapı yapmışımdır sadece soruyorum. şuan alpha 28/34 beta 30/48 gamma 0 daha yeni yaptım. arkadaşlar herkes yazsın ona göre bekliyorum. teşekkürler

2. Alfa : 26k
    Beta : 52k
    Gamma : 78k
    Ortalama Böyle bir uri veriyorlar
    1 Alfa, 2 Beta, 1 Gamma Yaparsan 200k Uriye yakın belkide daha fazla alırsın.

3. kardeş yanlış anladın beni 200k uri var bende abg basıcam hepsini

4. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Arkadaşlarımızdan fikir almak istediğiniz konuları "Yeni Başlıyanlar Bölümüne"açmalısınız.

Kapılardan alacağınız parçalar,şansınıza göre değişmektedir.

Konunuzu taşıyorum,arkadaşlarımız düşüncelerini yazacaklardır.

Keyifli Forumlar.

5. Beyler bekliyorum lütfen fikirlerinizi alıyım .

6. Eyyüp47

Eyyüp47 User

indirim paketin bile olsa 200k uriye alfa beta gama acamazsin kardes.ancak ek olarak sistem indirimide olursa bi ihtimal 3ünü birden acabilirsin...ama sadece indirim paketiyle 200 k uriye 3 kapiyi birden acamazsin...kOlay gelsin...

7. bence de zor geliyor internete bak gamma ya 2000gg basıyor açamıyor işin zor bence başka kapı yapabilirsin kolay gelsinIyi forumlar.

8. aslında şeref ve x4 lazım oyüzden abg yaptım neyse ozaman pall gidiyim ben eyv
    konuyu kilitliyebilirsiniz

9. GG indirim gününde 100 er 100 er basarsan 3 kapıyıda açarsın. benim taktiğim bu dene derim

10. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Cevap veren üyelerimize teşekkürler.

Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.