2010-2024 değişen bir şey yok

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve »•И.Ξ.§.M.ï.¥.Ã.ИÕ« tarafından 15 Eylül 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 2010 da başladım oyuna..o zaman da kapılarda donma ,kasma , lag yüzünden patlamadan bir kapıyı tamamlama şansınız yoktu..O zaman da BOT kullanan , hile yapan ,kul hakkı yiyenler vardı..2024 geldik aradan geçen 14 yıla rağmen değişen hiçbir şey yok!!! Hala ebedi kapıda en olmadık yerde donma yüzünden patlıyoruz..Bot kullanmayan nerdeyse kalmamış..Ryzen 7 , 32 GB Ram , 12GB ekran kartı ,1 TB m2 SSD ile oynuyorum ama maalesef sonuç aynı...Herşeyi paraya döken , bizi yolunacak kaz gibi gören ve hiçbir şekilde önlem almayan DO yönetimini ve kimin sorumluluğu varsa hepsini nefretle kınıyorum..Hakkımı helal etmiyorum ...Verilen onca emek , harcanan onca para ,sinir hastası olmamız dışında DO yönetimini ilgilendiren bir şey YOK!!.. Parayla URi alıyorum , Kredi kartı bilgilerini kaydet , bir sonrakinde Yüzde 10 indirim al , deniliyor ama ben 14 yıldır hiç indirim alamadım !!!Resmen insan kekliyorlar...Nefret etiirdiniz!!!!

POSEİDON bunu beğendi.