Öneri 2017 Yılında ve ileriye dönük grafik açısından bir güncelleme varmı.?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _-nevfel-_ tarafından 17 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Darkorbitte ne gibi grafik olarak yenilikler görmek istiyorsunuz.

1. Gemiler ve oynanış

33,3%
  2. Tasarım

11,1%
  3. Web sayfasının görünüşü

11,1%
  4. Her konuda

77,8%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. _-nevfel-_

_-nevfel-_ User

Darkorbit 2010 dan beri oynadıhım çok sevdihim birçok kişiye tavsiye edip başlattıhım bir oyun hala severek oynuyorum tr1 mmo ...:::ⓃⒺⓋⒻⒺⓁ:::... adıyla oynuyorum.
    ve oyunda grafik acısından gelişmesini arzuluyorum zaman içerisinde bu tip sorunların; kasma fps düşüşleri olmadan daha yüksek kalitede Darkorbit oynamak istiyorum.
    sizin görüşleriniz nelerdir ve darkorbitte grafik acısından ne gibi yenilikler görmek istiyorsunuz

2. EKİM

EKİM User

Merhaba,

İmzanızda yer alan mail adresini kurallara uygun olmadığı için kaldırmanızı rica ediyoruz.

İyi forumlar.

3. Dostum bana göre eski darkorbit daha iyiydi..Hİç birşeye değişmem :) o eski haritalar eski gemiler eski yaratıklar.Ama artık o devreleri çoktan atlattığımız.İçin evet oyunda yeni grafikler gelirse iyi olur mesela darkorbitin anasayfasında gözüken grafikleri oyuna yansıtsalar yada artık şu full lf4lülere farklı bir efekt ekleseler de full lf4 olan oyuncular belli olsa çokmu zor olur anlamadım ?

4. Merhaba ,

Başlığa bakarsak daha çok bir soru konusu gibi gözüküyor. :)

İyi forumlar.

5. _-nevfel-_

_-nevfel-_ User

Evet ful LF-4 lere bi efekt ekleseler fevkalade olur benim içinde

ERDALBAGGAL bunu beğendi.

6. Grafik gelirse emin olun bu oyunda 10 kat daha fazla sorun cikar bu hali iyi.

Buglari duzeltseler oynanabilirlik katsinlar uridium kasabilecegimiz guzel alanlar acsalar baska bir seye gerek kalmaz birde dengesiz yenilik getirmeseler spectrum ve tartarus gibi.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.