2023 Arşiv

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •Kıyamet• tarafından 18 Kasım 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. :D:D vallaha orbit kardeim bu sefer kararım kesin. Bug yapanlar bu işten acayip karlı çıkıyo, biz yapmadık geri kaldık oynamanın mantığı kalmadı :D :D kendime başka uğraşlar buldum. Sana iyi oyunlar :D :D hakkının yenmesini kabul edebiliyorsan oyna sana oynama diyen mı var :D :D

2. kaptan34

kaptan34 Board Administrator Team Darkorbit

Sanırım neyin ne olduğunu karıştırdınız? o_O

3. bircan21

bircan21 User

Eternal kapı sıralaması hangi güne kadar devam ediyor?

4. böyle bi etkinlik mi olmuş yeni 1 2 aydır tekrar oynamaya başladım o yüzden kaçırdığım bişey ancak milyon cc lazeri biraz korkuttu arkadas bende 10bin tane var :D

5. Metinde yazılanlara göre şahıs üçüncü parti yazılım kullandığını itiraf etmiştir acaba kendisine yönelik herhangi bir inceleme, inceleme sonucunda da delil elde edilirse herhangi bir yaptırım olacak mıdır?

Teşekkür ederim, saygılar.

6. Amiral34

Amiral34 Guest

Merhaba,

Harita aslında bozuk değil, sadece öyle gözüküyor. Basit bir şekilde anlatayım, oyuncular haritaya girmek için sıraya girmediği için sistem otomatik olarak kapatıyor. Bu sebeple durum bozukmuş gibi gözüküyor. Oyuncuların ortak sunucuyu tercih etmemesinden kaynaklı bir durumdur.

İyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Aralık 2021
  7. Amiral34

Amiral34 Guest

Merhaba,

Bu gibi durumlardan lütfen kaçının ana hesabınız hakkında ve buradaki forum hesabınız hakkında gerekli işlemler yapılmıştır. Bot kullanmak ve bunu özellikle belirtmek hakkında sizlere çiçek falan vermemizi bekliyorsanız maalesef ki yanılıyorsunuz.
    Bu durumlar hakkında rapor et bölümünü kullanırsanız daha hızlı aksiyon alabiliriz.

İyi Forumlar.

.Mephistos. ve -UZMAN_ADAM- bunu beğendi.
  8. Amiral34

Amiral34 Guest

Merhaba,

İlgili konuda,

diye geçmektedir. İlgili tüm detayları burada ki linkten erişebilirsiniz.

İyi Forumlar.

9. Merhaba

Karagümüş sikkesi ne işe yarıyor bulamadım. Bilgisi olan?

10. Merhaba,

Paylaşan içerikte şu şekilde belirtilmektedir;
    İlgili Duyuruya buradan ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar.

11. titans___

titans___ User

bende o öyle söyledim de oldu açıkcası kutu ar ge var pet de kutu toplama var CC-C 700 bin ve diğer CC-H misali diğerlerinin toplamıyla ediyorda ben ebedi kapıda düşmana kullanıyorum da kıyamıyorum beyaz ile halletme peşindeyim .

12. titans___

titans___ User

modum konu ile alakasız da bu verilen hediye kodu kullandım VİP geldi de takvim ödülü olan Frost holo tasarımı gelmedi ayın 25 inden önce mi kullanılmalıydı kod yoksa VİP veren kodu kast ediyorum yok sa gelcek de işlememi girmedi bilmem anlatabiliyormuyum derdimi.

13. Amiral34

Amiral34 Guest

Merhaba,

25. gün bonusunu alırken oyuna başlaya tıklamadan önce VIP nin olması gerekemktedir. Eğer ki tıkladıktan sonra VIP aldıysanız maalesef ödülü alamayacaksınız.

İyi forumlar.

14. ŞahFD

ŞahFD User

Benim de bu konu hakkında bazı önyargılarım var yada fikirlerim diyelim..

Bana görede bigpoint diye bir yer kalmadı sadece yazı üstünde darkorbitin üstünde geçiyor..

Şuan sanki darkorbiti sanki sadece 1 kişi yönetiyormuş gibi geliyor o kişide oyunun başında ki saimon sanki oyunu komple o adama devretmişlerde herşeyi o adam yapıyormul gibi tabi saimon günah geçisimi yoksa günü kurtarmaya çalışan hepimiz gibi sorunları olan dertleri olan borçları olan biri mi bunu bilemeyiz...

Ama içimdeki bir sesde dediğim gibi oyunla şuıan ilgilenen max(2-3) kişi olduğunu söylüyor en azından darkorbit için olmaz demeyin. İnternet üzerinden başka bir çok oyunuda 1 kişinin yönettiği görülmüştür sonuçta herşey hazır..Herşey oluşturulmuş saimonun tek yaptığı her ay anahtar etkinliği çıkarmak..

Eğer aksi bir durum olsaydı şuan haritlarda binlerce bot botuda geçtim tutucu tren şeklinde çuf çuf kutup expresi gibi dolaşan oyuncular dolaşmazdı..

E oda haklı adam tek başına hangi birine baksın ki?

Bu benim bakış açım sadece öylesine bir yazı pek keaale alınmaması gerekiyor...Sadece kendimce yorumladım belki doğru belki yanlış..Ama bakın seafighte darkorbitten çok farklı bir kadrosu var...Unitye yıllar önce geçti

15. 1/5 serverinde cm olmadığından dolayı hakaret küfür iftira ekran görüntüsü aldım support yolladım kendileri de reportlamamı istediler.

Aile değerlerine küfür eden hesapları reportluyorum yarın tekrar aynı hesaptan yazıyor bu nasıl iştir.

Zaten bu küfür edenler reportladığımda tüm gün chatte küfür ediyor yani serverde cm yok artık bunun bilincindeyim ekran görüntüsü en temizi yine iş yapmıyor bu support takımı.

1/5 cm yok support görevini yapmıyor.

Bu durumu kime iletebilirim?

16. kaptan34

kaptan34 Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Raporlanan işlemlere tekrardan chat takımı bakmaktadır. Uygunsuzluk olması durumunda gereken cezalar uygulanır. Uygun görülen cezalara chat takımı karar vermektedir. 7/24 aktif moderatör olmadığı doğrudur. Ancak raporlara 7/24 bakılmaktadır. Bu gibi durumları zaten supporta iletebilirsiniz. Ancak işlem yapması gereken birim farklı olduğundan değişiklik olmayacaktır.

İyi Forumlar.

17. titans___

titans___ User

Teşşekkürler Bende öyle anlamıştım tasarım olarak olmasa da olur bakalım bir daha ki ay ne vericek indirim veya değecek bir ödül çıkcak mı 1 ay daha vip verse mesela Vip pek cazip gelmiyor tamirat hızlanıyor o güzel sadece.

18. Amiral34

Amiral34 Guest

Merhaba,

VIP en önemli özelliklerinden biri de skylab da x2 kat hızlı olması hem üretim hemde gönderim bakımından bence bu şekil de de düşünülmeli. Ek olarak belirtmek isterim ki bir sonraki ay günleri kaçırmadan takvimi alırsanız 25. gün bonunu alma şansını olacaktır.

İyi Forumlar

Son düzenlenen: 2 Ocak 2022
  19. Reportlamıştım zaten dur merak ettim o kişilerin bugün yarın chati açılırsa ben ne yapacağımı biliyorum.

Konu kilitlenebilir.

.Happy. bunu beğendi.
  20. Amiral34

Amiral34 Guest

Merhaba,

Konu raporlandıysa gerekli işlemler sisteme düşecektir. Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Sayfayı Paylaş