2023 Arşiv

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •Kıyamet• tarafından 18 Kasım 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. YARGU

YARGU Guest

Merhaba,

Hesaplar münhasır olduğundan dolayı yapılan işlemler artık genel olarak duyurulmamaktadır. Eğer kullanıcıları talep ederlerse support tarafından bilgi alabilmektedirler. Eğer çok lüzum görülürse bu sebeplerde genel olarak bir duyuru yapılmaktadır.

İyi Uçuşlar!

2. NO-ONE

NO-ONE User

adamlar aylardır sıralamayı işgal ediyor onlara bişey yok gemiyi kredi ile alanlar banlanmış gayet açıklayıcı oldu

ƓΛẔØẔ bunu beğendi.
  3. dediğim gibi kesin sadece 2 gün göstermelik ban verildi 2 gün sonra gene cirit atarlar

4. Hesaplarından 2-3 şeyi silip ban yedi diye boşa açıklama yapacaklarsa gerek yok.

O kişinin İP kaç tane gemi varsa hepsi sınırsız ban yemesi lazım ki adaletli banlama olsun.

Yoksa yok şu ban aldı bu ban aldı demeleri boş.

titans___ bunu beğendi.
  5. HeRKüL300

HeRKüL300 User

adminler oyunu hallerine bakmaz paraya bakar para varsa gerisi boştur :D :d

heatcontrol ve ℓαηeт bunu beğendi.
  6. titans___

titans___ User

hani chat de başkasıyla tartışan birisi , sen benim kim olduğumu biliyormusun diyordu başkasına , dediği 50 tane çarım var diyordu , ne olmuş trilyon çarı olmuş olsa da İP ban fark edicek mi yok , hileye karşı çözüm bulunması gerek esasında bot kullanamamaları gerekir diye düşünüyorum da yanlışmıyım ?

7. oyunda o kadar her şeye tahammül ettik fakat şu bağlantı sorunu çözemediniz, kaç sene geçti onu da geçtim sorunu çözmek yerine yenilik getiriyorsunuz, oyuncu arkadaşlara duyuru yaparsınız belli bir süre yenilik gelmez daha sonra sorunlar bittiğinde yeni icatlar başlar, şunu da söylemek isterim ki emek verip para harcayan tp ve şeref için destek veren bütün herkesin hakkına giriliyor , uzun süredir belli aralıklarda eski bir oyuncuyum banlamalarda korkmadan yapanlar şuan da elini taşın altına atmıyor ve anında cevaben banlama olsa hileye başvuru yapılmaz, umarım söylediklerimi dikkate alıp okursunuz,

zıyakıng ve tertip17 bunu beğendi.
  8. eadalı

eadalı User

şuan da giremiyorum tr5 serverindeyim girebilen varmı

9. Giriyorum da gemi hangarda bekliyor tamir olmuyor 15snde bir oyundan atıyor oynatmıyor girsen de .

10. ne zaman duzelecek admın tr5 de kı sorun

11. eadalı

eadalı User

diğer serverler de de aynı durum geçerli mi

12. global av işler tıkırında.

13. malkoç34

malkoç34 User

oyun kapanacak o yüzden bann lama yapmiyorlar oyunun kapanacak günü ne kadar para gelirse oyun sahbi icin iyidir o yuzden botlara tutucular bugculara ses cikarmiyorlar burda yazan bazi forum adminleri var bir sabah gelecekler :D bir sabah gemiler gidecek felan hikaye hepsi
    o yuzden fazla para harcama yapmayin bence almanya serverlerinde herkez oyun birakiyor az bir arastirma yaparsaniz sonuc alirsiniz

bir sabah oyunun kapacagi beli ama bann ya hilecileri birsey olmayacak

turkiye ekibi de biliyor bannlama olmayacak ama gorevleri geregi birsey soylemiyorlar hayaligenc admin son yazdiklarina dikkat ederseniz olayi anlayacaksiniz burda bos bos bannlama beklemeyin busru oyun var kolay gelsin

14. tahir_47

tahir_47 User

araştırma yapıp bilgi edindin ve bizi kutsal yola sevk etmek için seçilmiş kişi olarak buraya mı geldin? aziz misin bilader sen?

YARGU bunu beğendi.
  15. [​IMG]

Gibi gibi

16. westerya

westerya User

oyuna giriyorum 15 20 sn sonra oyunan atıyor tekrar bağlanıyorum sonuç yine aynı para verip katlayıcı alıyoruz biraz fazla uri toplayalım diye oyuna dahi giremiyoruz hakmı bu şimdi haram zıkkım olsun aldığınız paralar

17. Bu efsane bir fikir bence bunu kesinlikle dc'den saimona iletmelisin :)

*FastMonster* ve Purgatory bunu beğendi.
  18. zxpers60

zxpers60 User

x-1 haritalarında X-6 x-7 x-8 haritalarında bağlantı sorunları Dünki Güncelleme sonrası başlamıştır
    Oyuna bir Reset bekliyoruz Acilen

19. Purgatory

Purgatory User

fikri görselle desteklemen çok güzel olmuş ellerine sağlık.

*FastMonster* bunu beğendi.
  20. Purgatory

Purgatory User

Darkorbit Discord Tr kanalında .Happy. adminimizin bu konuda tavsiyesi şu yöndedir;

"Lütfen lag yaşadığınız saatleri , haritayı ve o sırada bir etkinlik var ise bu etkinliği kayıt edip support kanalı üzerinden hesap ID niz ile beraber iletiniz."

Daha hızlı bir çözüm için, support üzerinden bildirim yaparsanız, raporlamalar bu oranda daha doğru olacaktır.