20k gg Enerji le tüm kapılar açılır mı ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Revontuli tarafından 10 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Revontuli

Revontuli User

cift kapı gununde kullanmayı dusunuyorum argeyı besledım katlayıcım var kurtarma protokolu 3 10 adet pete yerlestırdım gunluk 1000 e yakın gg kasıyorum musaıt zamanım olsa daha cok kasardm da 16 saat felan oyunda olabılıyorum anca sız ce bu gg lere tum kapılar acılır mı ?

2. zor gözüküyo bi hesaplasak 4k gg zeta 4k gg kappa 4k gg delta 2k gg hades 2k gg lambda 3.5k gg epsilon 3.5k gg kuiper abg de şansına 6k gg desek toplam 29k gg ediyo tabi şanslıysan açarsın hepsini de ben açamam onu biliyorum.

3. Revontuli

Revontuli User

4K Cok gıbı oldu sankı kardesm :D 3k zeta desek 3k de kappa dıyelim epsılonu 2k gg de acılır bazen daha az oluyor kuıper acmadm hıc delta ugrastırır gıbı bıraz ona 4 k dıyelm yıne bı 30k hedef olsun barı :)

4. 2 şer tane yanlız ben kendi ortalamam dan yazdım daha azından acıyosn sen bilirsin :)

5. Revontuli

Revontuli User

sen 2 kapı acılır vazıyette mı hesapladın oyleyse dogru kardesım yıne ben en ıyısı 30k yapana kadar devam edeyım

bu arada baglayıcı ısın2 ye 1 arge verdım gg lerde fazla ıse yaramıyor kutuda sanırım 1 tane versem sımdı faydası olur mu acaba bılgısı olan ?

Son düzenlenen: 10 Temmuz 2016
  6. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Konunuzu uygun bölüme taşıdım.

Keyifli forumlar.

7. HYDRA

HYDRA User

müsait olmayan zamanın 16 saatse müsait olan zamanını merak ettim :D soruna gelirsek çarpanları tutturursan neden olmasın

8. zetayı 1850 enerjiye açtım ben 4000e açmak için baya şanssız olmak lazım sanırım :D

9. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

geriye 8 saat uyku mu kaliyor :) ve bu 16 saatte de hersey pc basinda yapiliyor :D masallah 1000 gg kasani ilk goruyorum :)

10. Sahmeran

Sahmeran User

çift kapı günü zaten bir daha zor gelir 1 ayı falan var gelmesinin o zamana kadar yap yapabildigin kadar gg kronosa kadar yolun var bana sorarsan kronos günü var 12 sinde kronosu aç en azından 2 lambda 1 kappa 2 epsilon 2 alpha 1 beta yapmanı öneririm kronosu acık bekletirsin çift gg de yaparsın zaten çift gg ye kadar bunların masrafı her türlü cıkar ki zaten kapıları yapınca gelecek uriyi falan düşünürsen çift gg geldiginde gg ye indirimde geliyor tekrar açarsın yani cok rahat

11. Revontuli

Revontuli User

2 zeta acılımıa 4k yazdık kardesım :)

Şimdi tüm kapıların hepsını 2 şerli açmak sartıyla 30k gg yapana kadar devam edecem tüm kapılar acıldıktan sonra 2 adet toplam kapılardan gelen urı mıktarı yaratıklar harıc 630k urı en azından buradan gelen urılerlede lf4 lerı 16 yaparım .

birde su sorumu cevaplarsanız sevınırım baglayıcı ısına kac arge verılırse gg de normal harıtada katlayıcı olmadan kutu toplarken 1 yerıne 2 gg verır..En az kac olmalı baglayıcı ısın2 1 verdım ama sımdı olmadı sanırım eger en az 2 de etkılı oluyorsa ona gore basayım argeyı sıfırlamısken

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 10 Temmuz 2016
  12. Sahmeran

Sahmeran User

bağlayıcı ışın 1 e 4 2 e de 4 verirsen gelir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.