20m Uridium

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve AdamAngaralı tarafından 22 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar Merhaba, Oyuna 20.02.2015 de başladım.İlk gün açık arttırmadan golimi ve 10 lu slotumu aldım. açık arttırmadan alınabilcek herşeyi aldım.
    ve şuanda 140k uridium kasmış bulunmaktayım.Katlayıcı x2 paketim var pvpde kutu topluyorum sürekli ve bunu günde en az 10 saat hergün 2 ay boyunca yapıcam.
    Arge ile 548 uridium çıkıyormuş. Benim argem 0 şuan 548 uridium çıkması için kaç arge harcamam lazım. pet alıp toplayıcı yapmayı düşünüyorum. irisleri 2 ay sonra yapıcam 2 ayda 20m uri biriktirmeyi hedefliyorum.
    bana 3. seviye 10 radar protokulü petin ve argelerin bana maa'l olacağı uridium nekadardır. tek amacım kutu toplamak bunu unutmayın. Modum sizdende cevap bekliyorum. İyi Forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Şubat 2015
  2. 2 günde 140 bin uriyi nasıl kastın ben 6 senedir oyle bi şey yapamadım günde en fazla 20 bin yaptım,asıl sen bize taktik vermelisin:confused::D

3. saatte 5k uri rahat kasıyorum katlayıcı paketim var 2 kap pvp de topluyorum sürekli sadece topluyorum başka bişey yapmıyorum. diğer oyuncular patlatmasa saatte 7k uri toplarım. saat 12de başladım bugun kasmaya 12k uri kastım işte

4. *Cihan*

*Cihan* User

Merhaba,

Konu doğru olan bölüm yeni başlayanlar bölümüne taşınmıştır.Lütfen fikir almak istediğiniz konuları yeni başlıyanlar bölümüne sorunlarınızı genel konular bölümüne açınız.

İyi forumlar

5. sonradan farkettim oraya açtım kitlendi 2 konu olduğu için. Forum kurallarını yeni yeni öğreniyorum kusra bakmayın :))

6. Pet:50k uri oto toplama 3: 37.5k uri 10 adet 3 level radar protokolleri: 250k uri fakat bu 3.seviye modülleri protokolleri kullana bilmen için petini 8level kasman gerekir ilk aldığında kullanamazsın pet'i 8 level yapman için yanlış hatırlamıyorsam kendine 160m tecrübe puanı kasınca oda 8 level oluyordu umarım yardımcı olmuşumdur. Vip ve indirim paketin varsa bu maliyetler %30 düşer onuda ufak bir bakkal hesabıyla kendin hesaplarsın umarım yardımcı olabilmişimdir size :)
    NOT: Pvp haritasında kutu toplarken kamuflaj ile gezeriseniz diğer oyuncuların sizi patlamaması için daha iyi olur :) :)

Son düzenlenen: 22 Şubat 2015
  7. ÇORBACI

ÇORBACI User

2 ayda 20 milyon uri toplaman imkansız hergün saatlerce bu oyunun başında oturamazsın belli bir süre sonra sıkılırsın

8. capcalm

capcalm User

30arge yapmaniz yeterli olocaktir.

9. vip ve %25 indirim paketim var,kamuflajlı dolaşıyorum hep hiç sıkılmadan 2 gündür en az 10ar saat topluyorum.
    ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz :) iyi forumlar
    ben sıkılmam 2 ay sonra başlıycam herşeyimi almaya günde en az 50k uri kasmadan kalkmıyorum. teşekkür ederim :)
    30 arge biraz fazla değilmi sadece argeleri uridium fazla çıkması için kullanıcam biraz açarmısınız rica etsem :)

10. capcalm

capcalm User

30 arge ideal olani daha fazlasida gerekir ve ayrica 2 ayda 10 saatden 20m uridium imkansız.

11. 8 level pet(En iyi şekilde toplamak için hazırlanmış biçimde)
    dediğim gibi argelerde tamam olduktan sonra
    petle beraber günde 10 saat ben kalan 14 saatte pet tek başına 2 ay 20m üri kasamazmıyım :S

biraz daha yardımcı olup fikir verseniz görenler duyarsız kalmasa :(

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Şubat 2015
  12. Bu Tamamen sana bağlı ben sana yapabileceğin en iyi kutu toplayan petin niteliklerini masraflarını yazdım bundan sonrası sana kalmış vede şansına ne kadar çok uridium çıkan kutu bulursan okadar çok kasarsın :) ama peti 8 level yapmak seni biraz yorucaktır cubikonda ve kapılarda daha kolay kasarsın :)

13. 8 level pet(En iyi şekilde toplamak için hazırlanmış biçimde)
    dediğim gibi argelerde tamam olduktan sonra
    petle beraber günde 10 saat ben kalan 14 saatte pet tek başına 2 ay 20m üri kasamazmıyım :S

kalan 14 saatte pet tek başına demişşin nasıl oluyor o biraz açarmısın ?

14. full elit olan bi abimiz var sağolsun o yardım edicek kasılmamda full havoçlu lf4 lü :)
    20m uridium yetermi arge,droit,geliştirmeler için? %30 indirimi göz önüne alırsak.
    çok yardımcı oldun teşekkürler :)

15. İndirimsiz geliştirme işi 10m uriyi geçiyor arge işi nekadar yapıcağına bağlı bence 36 argeden sonrası sıralama oyuncusu olmadıktan sorna pekte işe yaramıyor 36arge yaklaşık 1.25m uri zeus ve apis için kutu açman gerek lf4 içinde bunları fullemek şansına bağlı birşey 100kutuda 35lf4 çıkaranda var 1000kutuda 10-15tane çıkaranda zeusla apisi direk satın da alabilirsin apis1m zeus 1.5m uri kutudan tamamen inşa edilmiş bir şekilde çıkma olasılığıda var apis gününde zeus gününde lf4 gününde bolca kutu aç derim yinede şans işi :)

16. 4000 anahtar alıp 1 günde açmak istiyorum :)
    çok teşekkür ederim ilgilendiğin için
    sorumun cevabını aldım modum konu kitlenebilir

17. Mr.User

Mr.User User

2 ayda 20m urı :)

gunde 50k 2 ayda 60 gun oda eder 3m uri. Kaldı ki 600 saat hic kımıldamadan kutu toplayacak bir insanın varlığınıda inanmak zor:)

bir gemiyi fullemek için 35-40m uri toplaman gerek. şansına baglı olarak bu rakam değişebilir.

PET 8 lwl olması gerek ki 3.seviye modul ve protokoller ekleyebilesin.

arge konusu baslı basına zaten bir zahmet. kac arge yapmak hedefınle ilişkin. toplamda 10m uri masrafı var:)))

say say bitmez yapman gerekenler aslında.

evet katlayıcı paket ve indirim paketi alırsan kutu toplarsan saatde 15-20k uri yaparsın. Elle bu ama:))

20k urı desek 40m toplamda. 2000 saat eder.

gunde 10 saat oynadıgını duşunursek 200 gun eder. ve buda 7 ay yapar. bu sürede full oynarsan:)))

Askari ücretli bir iş bul kendıne.

1000 tl. 7 ay calış. 7000 tl

sonra darkorbite yatır parayı.

inan bana cebınde parada kalır sgk ve iş tecrubesıde cabası:)))

4-* de kutu toplama furyasının sonunu iyi gormuyorum. cok hesap yıne gumleyecek. yeterki darkorbite guvenelım:))

NOT: Darkorbite guvenıyormuyum: Hayır:))

capcalm bunu beğendi.
  18. yasin5634

yasin5634 User

katlayıcı ile arge felan yok bende tüm gün doğrudüzgün toplarsam 50 bin ypıyom bende pet te kullanmyom sadece katlayıcı :D

19. capcalm

capcalm User

program kullanirsaniz 30m bile olur

20. ben katlayıcıyla saatte 10k kasıyorum

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.