20m Uridium

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve AdamAngaralı tarafından 22 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Unspoken

Unspoken User

Valla kardeşm ben günde 5 saat topladım günde 5 saat ve 5 gün 300k uri kastım katlayıcı ile. Sende 2 ay toplarsan 60 gün*10 Saat=600 saat. Ben 25 saatte 300 topladm sende benden daha azimli çıkarsan :D:D
    en fazla 10 m uri kasarsın ki bu da senin başlaman için çok iyi bi miktar. 24 Arge 8 iris full lf3 bo2 yaparsın Gerisine de kutu toplar apis açarsn bikaç lf4 çıkarırsın. Bide zeta yapıp havoc çıkardımı değme keyfine. Sen şmdi toplayabildiğin kadar toplamaya bak. Eminm 2 ay sabredersen büyük bi ilerleme katetmiş olucaksın. Gerisi zaten gelir

2. Diğer arkadaşlarımız çok iç karartıcı yorumlar yapmıştı üzülmüştüm ama bu yorumun sevindirdi azim verdi teşekkür ederim :)
    Gemi,lazer,jenaratörler full elit onlarda sıkıntı yok başlayalı 4-5 gün oldu ama hepsini hallettim. irisleri krediyle almayı düşünüyorum.
    2 gün sonra pet alıp 8 levele kasıcam zaten şuan benim levelimde 9. 300k uri kastım 4-5 günde sadece elle. pet olunca bu miktar inşallah artar sence ne kadar artar ?
    Oyunda şuan yapmak istediğim arge,korsan ganimet kutusu açmak , bu ikisine 10m uri harcıycam vede yeterli olur sanırsam diğer ufak tefeğide kapılardan gelen urilerle npc lerden gelen urilerle yaparım diye düşünüyorum. uriyle alacağım herşeyi %30 indirimle alıcam.
    varsa ufak tefek taktiğin alırım :)

pet otomatik kutu toplamıyormu 10 radar protoklü falan taktıktan sonra ? görüyorum haritayı dolaşıyolar vede nekadar protok alırsam uzağa gidermiş ?

3. Sen olayı çok yanlış anlamışsın :d pet otomatik topluyor fakat yakınında bonus kutusu varsa belli süre sonra yanına geliyor ve tekrar bonusu kutusu yanında çıkana kadar petin hareket etmiyor ve sen oyundan düşüyorsun bu süre içinde bende bu oyunu kaç yıldır oynuyorum full e yakın gemim var ve 2 ayda ne kadar sağlamda olsan, kutuda toplasan 10m den fazla uri kasamazsın!

4. Benimde amacım savaşmak falan değil senin gibi full gemi yapmak artık oyunda yapılcak bişey bırakmamak. biz hedefimizi yüksek tutalımda azimli çalışalım yeter 11m uri bile kassam kar kardır :) bugun 4. günümdeyim golim+10 lu slot ve slotların tamamı dolu+19 lf4+10 bo2+10 elit itici+3 iris+pet+50.000 pek yakıtım var
    az önce 65k-70k uridyuma pet+full yakıt+3 iris aldım şanslıyım diye hissediyorum :)

5. sen 2 ayda 20 m uridyum yap 20 m uridyumda ben sana alim okadar açık konuşuyorum :) ;)

6. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

bos vakit varsa elinlede topluyorsa radarlari iyi ise petle bir belkide toplayabilir:)ama skılır insan ya ne bileyim yaratik kesmeden satlerce kutu bunaltir.

7. yorumun için teşekkürler ben hedefimi yüksek tutup daha yolum uzun diyerek çıktım kutu toplamaya 2-3m uri hedef koysaydım buakdar azimli olmazdım
    sıkılmıyorum arkadaşım bana zevkli geliyor her kutuda uridium çıkma heycanı 300 uri kazandınız falan benim için eğlenceli 2 gün sonra petimi 8 seviye yapıp tekrar devam edicem kutu toplamaya 4. günüm olmasına rağmen full goli pet irisler +100k uridyumum daha var bence gayet iyi gittiğmi düşünüyorum ve 4 tane kapınında açılmasına az kaldı teşekkürler

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  8. Vitamin

Vitamin User

Usain Bolt dan daha hızlı koşan petler kimin yav

9. Bu uçaksız pilotlar kimin yav :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.