21 arge kalın sıkma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve __DEMİRTAŞ__ tarafından 21 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 21 arge kalın sıkma olduğu zaman kalkan baloncuklarıda oluyrmu

2. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Evet olmaktadır. Bahsettiğiniz animasyon "Kalkan sıklığı" Ar-Ge sinden gelmektedir. Bu Ar-Ge'yi 5/5 yaptığınızda bu animasyona sahip olmaktasınız. Buradaki konudan Ar-Ge demo uygulamasını indirebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. tşekkürler

4. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Rica ederim. Sormak istediğiniz başka bir sorunuz yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

5. merhaba konu ile alakalı değil am bir sorunum var cevaplarsanız sevinirim ben kredi kartımdan uridium aldım ilk başta hata mesajı verdi sonra aynı alışverişisi tekrar yaptım bu sefer bir sorun olmadı yanlız banka hesabıma girdim ve ilk hata veren parayıda çekmiş uridiumu da hesabıma aktarmış iptal ettirme şansım var mı

merhaba konu ile alakalı değil am bir sorunum var cevaplarsanız sevinirim ben kredi kartımdan uridium aldım ilk başta hata mesajı verdi sonra aynı alışverişisi tekrar yaptım bu sefer bir sorun olmadı yanlız banka hesabıma girdim ve ilk hata veren parayıda çekmiş uridiumu da hesabıma aktarmış iptal ettirme şansım var mı

merhaba konu ile alakalı değil am bir sorunum var cevaplarsanız sevinirim ben kredi kartımdan uridium aldım ilk başta hata mesajı verdi sonra aynı alışverişisi tekrar yaptım bu sefer bir sorun olmadı yanlız banka hesabıma girdim ve ilk hata veren parayıda çekmiş uridiumu da hesabıma aktarmış iptal ettirme şansım var mı

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 Eylül 2020
  6. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Bu konu hakkında en doğru bilgiyi sizlere Support ekibimiz verecektir. Support ekibi ile nasıl iletişime geçilir adlı konuya buradaki bağlantıya tıklayarak gidebilirsiniz.

Ayrıca başka başlıklar altında aynı mesajı paylaşmayınız gerekli birleştirme işlemlerini uyguluyorum. Daha önceden bu durumdan uyarıldığınız için gerekli ceza işlemini uyguluyorum.

İyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 Eylül 2020