2111 yılına kadar atılan chat ban

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ...benim...dünyam tarafından 18 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 2111 yılına kadar atılan chat ban süresinin sebepleri arasında neler mevcut? Ne yaparsak bu bana layık oluruz?

2. Sanırım çok ağır ihlal durumunda sohbetten 2111 yılına kadar ban alabiliyorsun . Çok ağır ihlaller :

Birisini canına kast etmekle veya başka bir zarar vermekle tehdit etme
    Bir kişinin gerçek hayattaki bilgilerini (adını, adresini, telefon numarası, vb...) dağıtma
    Cinsel veya ihlal niteliğindeki saldırıların ifade edilmesi
    Irkçı, siyasi, etnik veya ulusal nefreti teşvik etme veya ima etme
    Bir kişiye dinine veya cinsel yönelimine göre saldırıda bulunma veya bu kişi kötü gösterme

Bu tür ihlallerden ötürü süresiz chat ban yiyenlere şahit oldum .

3. Ben bunları yapmadığım halde bu kadar süre ban yedim. Yazdıklarımı ve bana atılan ban gösterilen sebebi buraya atabilir miyim?

4. Dostum ben moderator değilim ama destekle olan konuşmaları forumda paylaşmak yasak diye biliyorum , bu ban hakkında da forum moderatorleri bir şey yapamaz zaten , yine ilgilenmen gereken yer destek ekibi olacak . Yazdıklarım dışında da ihlaller mevcut , forum anasayfasında '' Kurallar '' konusuna tıklayıp oradan da '' Sohbet kuralları '' konusuna bir bak derim .
    Uygunsuz nickname sebebi ile böyle bir ban verilmişse nickname değiştirilip destek ekibi bilgilendirilince banı açıyorlar diye duymuştum .

5. Destekle olan konuşmamı paylaşmayacağım. Chatte atılan banı paylaşacağım. Bu yasak mı? Yazdığım cümleler ve gösterilen sebep.

6. Moderatorlerden birinin cevap vermesini beklesen iyi olur , ben bir şey söyleyip yanlış bilgi vermek istemiyorum

7. ateistkeci

ateistkeci User

Üstte çıkan bildirimde sebep olarak ne gösteriliyor?

8. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Forum Takımı olarak bu konuda yardımcı olamıyoruz. Chat Banınızın haksız olduğunu düşünüyorsanız Support takımımız ile iletişime geçmeniz gerekmektedir. Takımımız size en kısa sürede yardımcı olacaklardır.

Konuya gerekli cevap verildiğinden dolayı konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.