22 level görevler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **PÖH** tarafından 1 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. **PÖH**

**PÖH** User

Selamün Aleyküm kolay gelsin gençler ve adminler size bi sorum var 22 seviye görevler 10.000 düşmanı yok etmek için 4-1 4-2 4-3 haritada hariç bu görevler çok basit görevler bitiyor ama bu haritadalarda çok zor olur ve diğer haritalarda kesim yapsın eski harita ve yeni harita pvp hariç

2. Konuyu yanlış yere açmışsın.

Ayrıca anket açman gerekiyor gerekli talep görürse MOD arkadaşlar raporlama yapıyorlar.

3. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Sorunuzu ve isteğinizi daha anlaşılır bir şekilde yazar mısınız. Daha sonra ilgili konuya yönlendirme yapılır.

İyi forumlar.

4. DRONES

DRONES User

Hayat anlayışımı sorgulatan soru :D

5. Diyor ki arkadaş millet bu görevi PVP haritasında adam keserek yapıyor bu yüzden biz kutu toplayamıyoruz görev sadece normal haritada işlesin.

Normal oyuncular için belki haklı bir serzeniş ama botçuların kesilmesini sağlayan tek görev de bu. Bu yüzden böyle devam etmeli.

.Paradoks., Yagmuradam_TR ve VALEYARD bunu beğendi.
  6. Pvp haritası savaş haritasıdır, orada savaşırken portaldan atlayıp kaçılamaz ve asıl savaşlar o haritada olur.

ALONE_WOLF_☾☆ bunu beğendi.
  7. DRONES

DRONES User

Hayır arkadaş hem kesilsin hem kesilmesin diyor. Bu paradoksu çözümlemek yıllar alacak :(

8. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Bana mı seslendiniz ?:D:D:D

Iyi forumlar.

DRONES ve ALONE_WOLF_☾☆ bunu beğendi.
  9. Pvp'de görev işlemezse ya x-6'ları basmak gerekir ya da yeni başlayanları porttan çıkarmamak.
    Bence şu anki sistem bir sorun yok, devam etmeli:)

10. **PÖH**

**PÖH** User

Arkadaşlar herkes katlayıcı çekiyor biz boşunami katlayıcıya para veriyoruz diye kutuda toplayamıyoruz hiçbişey alamıyoruz o yüzden 4-1 4-2 4-3 de harita hariç olsun diğer taraftar kessinler

11. ne saçmalıyon allah aşkına başka haritada topla bilmeyende sanır ki elle topluyo kutuları

JackSparrov bunu beğendi.
  12. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Arkadaşlar bu kadar korkmayın ;) sonuçta bu bir oyun en kötü ihtimal hangarda çay içersiniz ;) oyuna bu yeni görevlerle heyecan geldi.
    Herkez tadını çıkarsın yeni görevlerde.

İyi forumlar.

13. DRONES

DRONES User

Hoooop :D mecnun.

14. **PÖH**

**PÖH** User

olabilir elle toplayan var

15. FastPick

FastPick User

Bu ne anlamsız bi konu olmuş Allah aşkına :D
    Sahibi olsam direk kilitletmiştim konuyu :D

16. New_York

New_York User

O haritalarda bot yapan onlarca gemi olduğu için elbette kesilirsiniz, keseriz, keserler :D
    `
    Sizin katlayıcı çekmenizden bize ne... :) 4-1 4-2 4-3 Gemi imhası normaldir... Bu haritalarda gemi imhası görevleri daha da çeşitlendirilip artırılmalıdır...

Bunların hepsini merkez bizlerden çok daha iyi biliyor elbette ama bilerek yapmıyorlar...

Düşünsenize 4-1 4-2 4-3 gemi imhası görevleri getiriyorlar yeni yeni tazecik :D Güzel uri, tp, şeref veren :D

Oyunu oynamayıp hile yazılımları kullanarak emek hırsızlığı yapan pvp artıklarını daha büyük bir zevkle temizlemiş oluruz...

Benim bunun için güzel bir taktiğimi de var... Sadece iki haritada imha yapabiliyordum... Bunun için yan klanım var kendi şirketimdeki bütün klanlara savaşı mevcut ve dolayısıyla kendi pvp haritama gittiğimi de de emek hırsızlarının faturasını kesiyorum kimisinin irislerini, kimisinin urilerini :D İşimi bitirince klandan çıkıyorum :D

Bu haritalardaki imha görevlerini kaldırın bizde daha iyi kutu toplayalım diye saçma sapan bir öneriniz ya da talebiniz olması yüzsüzce... Hiç kusura bakmayın da kutu toplayan adam yok... ***

Pussing de sorun olmuyor sonuçta... Karşı tarafta 14 gün ban almak isterse ne ala :D :D

Bu konuda şikayetçi olmanızda sizin neler yaptığınız hususunda az çok fikir veriyor... Ama siz elle topluyorsunuz dur kesin :D Değil mi ? :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 Eylül 2018
  17. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Lütfen üslupunuza dikkat edin. Tekrari halinde ceza alırsınız.

İyi forumlar.

18. New_York

New_York User

Bu yazımda üslubumda olumsuzluk var evet biraz duygusal cevap verdim özür dilerim.

19. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Burda önemli olan oyuncuların hatalarının farkında olmasıdır. Özür dilemek erdemliktir kabul etmekte büyüklüktür. Bizde size teşekkür ederiz bu davranışınızdan dolayı.

İyi forumlar.

20. Dostum ben elle toplarken bile patlıyorum pvp de sen bi zahmet patla. Gerçi patladığım zamanları geride bıraktım artık 10iris ful havuçum söylemesi ayıptır :D + sarı vega ile 1-6 basıyorum adamın dibinde kamufle bozuyorum offf cokk güzell beaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tek atıyorum be abicim hadi canım optum bb.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.