220k Uridium ile Ne Yapmalı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Sinsityum tarafından 11 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sinsityum

Sinsityum User

Arkadaşlar merhaba oyuna 2 hafta önce başladım ve 2 haftadır katlayıcı ile 220 k uridium topladım, pet aldım ancak henüz 2 seviye. Kamikaze için 35k ayırmayı düşünüyorum(indirim+vip). Gemimin Özellikleri:
    Hangar: Leonov-Goliath-Vengeance
    7LF3
    2BO2
    4elithız
    1 arge
    Ekstraları da toparladım.

Benim aklımda 140k uridiuma 20LF3 almak var(indirim+vip).Sizce ne yapmalıyım bu birikimi ?
    Teşekkürler, İyi Oyunlar Herkese.

Edit: Bir daha bu foruma bişey soranın aklına tüküreyim...

Son düzenlenen: 11 Aralık 2015
  2. Merhaba , öncelikle hızları fullemelisin mümkünse kredi ile lf3 almak mantıklı kasılmanı epey kolaylaştırır ama şöyle bir öneride bulunacağım.

Bugün geçerli ganimet anahtarında %15 indirim var. Vip + indirim paketi ile %45 oluyor ve bir anahtarın fiyatı 825 uridium oluyor. 220k uridiumun hepsiyle kutu alabilirsin , cumartesi günü lf4 günü açtığında çok şanssız değilsen en az 3 lf4 7-8 tane de lf3 gelir. Ekstradan bir sürü apis parçası ve cephane de yanına kâr kalır. Nispeten daha düşük bir şans ile Tasarım ve 50'li kamuflaj da bulabilirsin.

LF3 almak da mantıklı ama onu her zaman alabilirsin kredi ile de alabilirsin. Anahtarda indirim varken lf4 günü de yarınken bu fırsatı kaçırma derim

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Aralık 2015
  3. Biraz sabır bence anahtar al bende ilk baş senin gibi yaptım 2 hafta önce şimdi bütün uridiuma anahtar alıp lf4 için uraşıyorum şimdi 2 lf4 ve 2 lf3 çıkardım daha ilk kutu açmamdan boşa 4 tane lf3 çıktı :)

4. Sinsityum

Sinsityum User

Teşekkür ederim. Şimdiye kadar hep lf3 ve kalkan alır kasmaya giderim diye düşünüyordum. 250 tane anahtar alayım o zaman bugün. Yarın LF4 günü olduğuna emin miyiz peki ? Ve hangi saatler arasında olacak ? Bu gece başlar mı HelixLF4 ?

5. Çıkanları da buraya yazarsan sevinirim :)

6. Sinsityum

Sinsityum User

Hocam yazarım yazmasına da , bu gece 12-1 gibi başlar mı helix lf4 ? yarın evde değilim çünkü akşam 7-8de gelicem eve. bir de kaçırırsak lf4 gününü boş yere harcamış olurum uridiumu.Eğer gece başlayacaksa 250 tane alıcam.

Edit:Şu anda 250 anahtar almış bulunuyorum. Yarın LF4 günü olur umarım açıcam hepsini.

Edit2:81 kutu açtım bu akşam. Sonuç : 2LF3 , 5Apis Parçası , 1 Zeus Parçası, 1 50lik Kamuflaj . Durum vasat, zarardayım diye düşünüyorum şu an. Umarım LF4 gününde daha iyi bir sonuç alırım.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Aralık 2015
  7. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Alt alta mesaj yazmayaya özen gösteriniz lütfen.Güzel bir görüntü oluşturmadığı için yasaktır.

Keyifli forumlar

8. Sinsityum

Sinsityum User

Farkında değilim efenim. Düzenledim sanmıştım.

9. Bol şans dostum .. bende bütün uridiumu anahtara basmayı düşünüyorum ama şanssızlık üst düzeyde bende korkuyorum almaya :)

10. Sinsityum

Sinsityum User

Sağol kardeşim sana da iyi şanslar umarım istediğimiz kadarını bulabiliriz :)

LovesLieeJaquendies bunu beğendi.
  11. Ah be dostum lf4 gününü beklesene neden açtın saat 01:00 de başlıyor lf4 günü

12. Sinsityum

Sinsityum User

ya sonuçta şansı 2 katına çıkıyor sıkıntı yok :D zaten çıkmayacak :D

LovesLieeJaquendies bunu beğendi.
  13. 100 k dan fazla uri gitti elime geçen tek şey 1 lf3 1 G3N 700 bunlardan bende bolca vardı zaten :) eksik o kadar çok şeyim varken işimi şansa bırakmanın üzüntüsünü yaşıyorum şuan bir daha tövbe :D deseler ki 5 katına çıkmış lf4 çıkma şansı yok yine almam anahtar :) umarım sende hayal kırıklığı yaşamazsın

Haa bu arada eklemeyi unutmuşum en önemlisini , bolca xenomit kastım birde :D gerçi hata bende indirimsiz vipsiz normal fiyatıyla anahtar alıyorum

Son düzenlenen: 12 Aralık 2015
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.