225 bin uri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *•–•-•тнαɴαтoѕ•-•–•* tarafından 17 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. sa merhaba ben yarın 225 bin uri çekcem ne alsam diye karar vermedim.
    35 lf3
    30 bo2
    8 iris 1 apis
    goli(sentinel,ivenom),vega(şimşek),ageis(vetaran)
    pet:kami 3 ,oto toplama 3 , hammedde toplama 3 ,4 radar 2. seviye
    9 arge
    Zeta:85/111
    epsilon:94/99
    beta:47/48

kutu alcaktım,ve zeta aççaktım kararsız kaldım.

2. Merhaba ,

Bu yazdığınız özelliklere göre 9 arge bana göre çok az. 9 argenin üzerine 201.600 uridium ile 7 arge daha yaparak toplamda 16 arge'ye çıkarabilirsiniz.

Resimdeki ;

" Uri Maliyeti Tek Dosya " yazan kısım toplam dosya sayısının fiyatıdır. Yani 20. arge için 71 dosya gerekiyor bunların toplamı 21.300 uridium.

" Toplam Dosya Sayısı " yazan kısım ise 1. arge'den xx argesine kadar sıfırdan yapılırken gereken toplam günlük dosya sayısıdır.

" Toplam Uri Maliyeti " yazan kısım ise 1. arge'den xx argesine kadar gereken uridium fiyatını gösteriyor.

Diyelim ki hiç arge'niz yok ve sıfırdan 24 arge yapıp kalın sıkacaksınız.

Toplam 2.655 tane günlük dosyası gerekiyor ve 796.500 uridium gerekir.

İyi forumlar.

3. Drowhake

Drowhake User

Bugün x3 apis günü sana önerim , 60 kadar ( 90 k uridium ) ile kutu açmanı , 1 adet zeta açmanı geri kalan para ilede Ar-Ge yapmanı öneririm.Zaten Zetadan da iyi uridium gelecektir.

4. Kapıyı uridium ile mi aç diyorsun ? bu saçmalık...

5. Drowhake

Drowhake User

Hayır yani zeta yapsın o paraylada Ar-Ge yapsın.

6. Aegis al olmazsa 100 anahtar al gerisi arge yada hepsine arge yap pala topla zeta aç sonra gelen herseyle arge yap :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.