225bin uridium

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve νιѕєяуѕ tarafından 9 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Gemide 5 sv16 lf3 gerisi lf3 full bo2 full elit hız pet var 9 arge goliath bastino kullanıyorum 225k uridium çekicem bunu ne almak için harcamam lazım 3 iris gerisi flax var irisleri fullemek için credi kasmak istiyorum aegis mi alsam yoksa başka bişeymi öneriniz varmı droid düzeni falan yok

2. ÇORBACI

ÇORBACI User

Öncelikle arge nizi kalın sıkacak kadar yapın daha sonra irislere ağırlık vermenizi tavsiye ederim.

sorma bunu beğendi.
  3. irisleri almak için credi kasmayı düşünüyorum aegis alsam hızlı kasmazmıyım

4. Kredi kasmak için pete "3. seviye Ticaret Modülü" almanı tavsiye ederim. Cubikon kesenler çöpü almazsa sen alıp Prometid ve Duraniuma kadar zenginleştirirsin sonra ambar dolunca ticaret modülüyle satarsın.

Ben bi ara 2 saatte 50m kredi kasmıştım fakat bu geminin ambarına ve cubide bıraktıkları çöpe göre değişir.

5. petim 8 lvl değil 5 lvl şuan 8 olana kadar tekrar uri çekip onu alırım bu uriye aegis almayı düşünüyorum kristatalllonda dönmek için ama droid düzenide yok o yüzden bilemedim :I

6. bence argeye kullan, aegis'e o kadar uridium vermeye gerek yok ihaleden alırsın, irislerde aynı şekilde ihaleden alınmalı.

sorma bunu beğendi.
  7. irisleri zaten ihaleden alıcam ama iris ortalama 120-150mden gidiyor aegis 850den gitmiş en son günde tallonlar+ skylab ile 10-15m anca kasıyorum kristallonu kestikten sonrada kalkanın dolmasını ve tamiri beklemek zorunda kalıyorum aegis işimi birazda olsa kolaylaştırmazmı

8. Ageis al

225 uriyle nakadr arge yapabilecek Allah için

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 Şubat 2016
  9. Aegis almaya karar verdimde bide droid düzeni almak istiyorum burgumu yoksa elmasmı alayım tallon da hızlı dönmek için

10. Sertan

Sertan User

burgu

11. Aegis can ve kalkanda yeterli olacaktır. Vip varsa ben iç içe uçuş düzeni tavsiye ederim, dp azalıyor ama yinede viple yararlı olur diye düşünüyorum.

12. vipim yok :( o yüzden burgu ile elmas arasında kaldım aegise çok iyi gidiyor elmas demiş herkes ama burguda baya iyi gibi

13. Uzaylılara verdiğin hasar azsa burgu pek faydalı olmayacaktır. Ben golide elmas kullanırdım tallon ile teke tek kapışırken çok rahat kesiyordum en az 200k kalkan olması gerekiyor.

14. aegisi daha almadım kaç hasar çıkar bilmiyorum 3 iris gerisi flax iris apis yok 5 tane seviye 16 lf4 var gerisi full lf3 jeneratör ve kalkanlarda full elit burguya yetermi ki bunlardan çıkan hasar aegisle

15. Çekiliş mi kazandın 16 LF4 nerden çıktı? LF3 olmasın?:)

16. titans___

titans___ User

5 tane lf4ü var 16 seviye diyor bence geliştirme yerine kutuya harcasaydı daha iyi indirimle yaptıysa iyi tabi de geliştirme deli uri yiyor petdekileri bitiremedim daha gemidekiler tamda adamlar az canda ema atnca pet sıkıyor petden kaçıyor millet ne yalan söyliyim

17. 5 tane 16 değil :D burguya yetermi bunlar

18. Tamamını okumayınca yanlış anlamışım :D Ekipmanı yazmak yerine ağır konfide kaç vurduğunu yazsan işimiz daha kolay olurdu :) 4-5k vuruyorsan pek etkili olmayacaktır.

19. 4-4.5k vuruyorum :D

20. 800-900 hasar artışı olur ama yanında dezavantajları da var.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.