225k uri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve erenburak019 tarafından 27 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar ilerleyen günlerde 225 bin uridium alacağım bu uridiumla ne yapabilirim söyleyebilirmisiniz gemi özelliklerini aşağı yazacağım goliath 14lf 3 2iris 6 flax yeterince lf2 var 2 bo2 birde 3.seviye petim var Ve 2arge . Görüşlerinizi yazarsanız sevinirim

2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

İlk etapta çekeceğiniz urıdıum ile Argenizi,LF-3 lerinizi ve BO2 kalkanlarınızı tamamlamalısınız.

İrislerinizi kredi ile tamamlamaya çaılışın.

Argenizi 24 e göre kalın sıkma şeklinde dizebilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

3. Başka yorum yapacak kimse yokmu fikirlerinize ihtiyacım var

4. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

2 konu acmissiniz birinde 100 birinde 225 k uri diyorsunuz.100 aldinizda ustune 225 dahami alcaksiniz anlamadim tam karar verin sonra ne yapmak istediginize gore devam edelim.

5. Diğer konumun altına sadece 225k uri alacağımı söylemiştim haklısın o konuyu kilitlettireceğim sadece 225 k uri alacağım

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  6. Bak şimdi arkadaşım ilk 4 iris uri ile alacaksın aldınmı ? sonra lf3 lerini fulleyeceksin fulledinmi sonra b02 leri fülliyecen fulledinmi ? sonra hız motorlarını ve kalan 4 irisi açık arttırmadan tamamlayacan tamamladınmı ? üstüne kalan urilerle bana kalırsa kami 3 e sakla urini 37000 galiba 37000 sakla geri kalanına arge dağıtabilirsin

7. kardeşim ben iskandinavyada oynuyorum irisler 10mden gidiyor ben irisleri açık arttırmadan almayı düşünüyorum. Uriyle 5 lf3 13bo2 almayı planlıyorum geri kalanıda argeye yatıracağım.

Son düzenlenen: 30 Ocak 2016
  8. sen bilirisn iskandınavya kaçda oynuyon ? cokmu full elit var varsa boşuna para yatırma yetişemessin :( mağlesef

9. Iskandinavya2 de oynuyorum uriyide yarın çekeceğim
    Benim normalde trdede hesabım var ama tr de açık arttırmadaki fiyatlar uçuk olduğu için iskandinavyada oynuyorum şuanda 3. irisimide aldım trde zevk alamadım o yüzden iskandinavyada oynuyorum gördüğüm kadarıyla pek fazla elit yok iskandinavyada pek fazla oyuncu yok o yüzden rahat oynuyordum trde cubiye dokunduğum anda adamlar direk dalıyor kesiyor beni normal kasılırken kristallon keserken çok az canı kaldığında kamufleden çıkıp direk kesiyor düşmanlar iskandinavyada cubilerde boş tallonlarda .

10. hadi ya :D iyimiş belki bende gelirim 2 ye hangi şirkey ?

11. Mmo

Kardeş şimdi baktım İskandinavya 1 miş aklımda hep 2 diye kalmış :D

12. Neyse sohbet ortamına çevirmeyelim ben gelirsem eğer pm atabilirsem atarım

13. Benim bu hesabım şu anda trde diğer hesabım iskandinavyada onun nickini ben sana sonra yazarım . Acaba 50000 uriyi kamikaze 3e mi saklasam ?

14. Tabikide kamikaze şart yalnız sürekli vip alabileceksen yoksa uri kaybı :(

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.