225k uriyle ne yapmaliyim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve free_dogansun1 tarafından 30 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 225k uri var gemi soyle leo (goliydi diroit kasmak icin gectim bu gun basicam) 24 lf3 bo2 2 elit hiz 2 iris 5 flax 1 arge pet yok x1 3500 civari

2. 250 bin yap aegis al gerisi gelir

3. tiaremy94

tiaremy94 User

225k ile şu safhada çok birşey yapamazsın bence bir daha ne zaman uri çekeceksen bekle ve şunları yap derim; lazer, kalkan ve hızı fulle, aegis al, kalp uçuş düzeni al, 8 arge yapıp kalkan yeteneğini aç daha sonra kredi kasıp irislerini ticaretten tamamla. Bundan sonra kapı yapıp havoç kasmaya ve arge tamamlamaya bak

4. lazer felan ful tek kalkanla iris degil

5. melih

melih User

2 iris al gerisini bo2 ye yatır 4 iris olunca gerisini krediyle almaya çalış

6. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

4 irise kadar uri ile alıp geri kalan ile bo2 lerinizi fullemeye çalışınız uridiumunuz kalırsa argede yapabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

7. Tr5 deyim benaegis almayi dusunuyorum guclu kisiler klana yada grubuna aliyolsr ordabayabir parakasiliyor ordan iris yada bo2 yatirmayi planliyorum bundan sonra sonkez uridium cekicem onla iris tamamliyca elit oluncada bakariz :D

8. Uriyle ırıs alma. Kesinlikle tavsiye etmem. Onun yerine bi aegis çek altına. Pala ile durmadan elit kas kapı yap. Ztn kasılmana gerk yok o kadar lf3'ten sonra bi bo2leri fullicen oda bebeq oyuncağı. Para yükleyeceksen en önemli kurallar şunlardır :

İlk fırsatta aegis al.

Uriyle ırıs alma. Çünkü fullicem diye 21 Ar-ge Parası veriyorsun yazıq oluyor...

9. Uriyle iris almiyim o zaman :D vay be 2 yil oynadim 1 yil biraktim butun herseyi unuttum :D zatrn 1 gunde bo2 yada lf3 kasiliyor uriyle arge yapcaktim ilk sonra aegis ile daha iyi olacagini dusundum Pazari bekliyorum :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.